HRANA ZLOMU: Štěpán Kozub s kolegy představí Karviné nový film

Štěpán Kozub
Štěpán Kozub
Čtvrtek, 3. 3. 2022, 10:22 - Všechny filmové fanoušky, zvláště příznivce thrillerů a hororů srdečně zveme do kina Centrum v Karviné, kde ve čtvrtek 24. března 2022 od 18:00 hodin dostanou unikátní příležitost zhlédnout nový český snímek debutujícího tvůrce Emila Křížka HRANA ZLOMU, který k nám přijedou osobně představit jak jeho režisér a kameraman, tak také představitel hlavní role, jeden z nejvyhledávanějších herců současné mladé generace ŠTĚPÁN KOZUB, kterého ve filmu diváci uvidí v nečekaně temné herecké poloze. Nenechte si ujít příležitost setkat se osobně s hereckou hvězdou, projít se po červeném koberci a kdo ví, třeba ulovit autogram či fotku…a to přímo ve svém místním kině! Sami už se nemůžeme dočkat!

Vyznavači žánrové kinematografie dostanou příležitost zhlédnout v Česku ojedinělý snímek na pomezí hororu a thrilleru, který si Lynchovsky pohrává s divákovou představivostí. Na poli celovečerního filmu zde debutuje Emil Křižka, jenž Kozuba obsadil i do svého úspěšného krátkého filmu Ruchoth Raoth, s nímž slavil úspěchy na festivalech v New Yorku či Los Angeles a Kozub za roli v něm získal v roce 2018 hlavní hereckou cenu na festivalu indie hororových filmů v Las Vegas. Delegaci k filmu, která snímek uvede a po jeho skončení bude s diváky diskutovat, doplní vedle výše zmíněných také kameraman Ryszard Perzynski. Návštěvníci by neměli přijít ani o možnost získat podpis tvůrců v následné autogramiádě.

Vstupenky v ceně 100 Kč zakoupíte v předprodeji v pokladnách kina Centrum a MěDK Karviná nebo on-line na webu kina www.kinokarvina.cz. Upozorňujeme, že na představení budou platit aktuální bezpečnostní opatření v souladu s mimořádnými nařízeními vlády, jejichž přesné znění najdete na našem webu www.kinokarvina.cz v záložce „Opatření COVID-19“.

Informuje ředitelka MěDK Karviná Mgr. Olga Humplíková a Jakub Gajdica, vedoucí karvinských kin.

« zpět do rubriky