Outlet Arena Moravia se s létem loučila ve velkém stylu: slevy, soutěže a porotce MasterChefa!

Pondělí, 22. 8. 2022, 8:25 -

Minulý víkend se outletové obchodní centrum Outlet Arena Moravio loučilo s letními prázdninami. Zákazníci mohli využít finálních slev a zúčastnit se bohatého kulturního programu. Své umění představil uznávaný šéfkuchař a porotce gurmánské show MasterChef Česko Marek Raditsch a celým programem prováděl Pavel Cejnar.

Slevy až 80 %

Hlavním lákadlem byly finální letní slevy, které dosahovaly až výše 80 % a obchody zapojené do této akce byly vždy označeny viditelnou nálepkou u vchodu.

Dostatek jídla i pití

V sobotu také proběhla show Marka Raditsche, který divákům představit 2 lehká a delikátní jídla, která si můžete dopřát nejen během parných dnů! Jeho vystoupení bylo doplněno soutěží amatérských kuchařů, kteří se poprali o poukázky, a to v hodnotě 5 000 Kč, kterou si vítěz odnesl. Později proběhla barmanská show, kde se míchali osvěžující letní drinky, které si poté zájemci vychutnávali v chill-out zóně.

Speciální program a moderátor

Celým programem provázel úžasný a zábavný Pavel Cejnar, který dodal celé akci uvolněnou a přátelskou atmosféru. Pro návštěvníky bylo mimo jiné připraveno i kolo štěstí se zajímavými cenami, surfařský simulátor nebo třeba bungee running.

 Pokud jste nestihli, nezoufejte

Akci si všichni přítomní jistě užili, pokud jste nedorazili, smutnit nemusíte. Již brzy jistě Outlet Arena Moravia vymyslí jinou zajímavou akci, která vám jistě neuteče!

« zpět do rubriky