Barbora Poláková vystoupí ve Frýdku - Místku

Středa, 5. 10. 2016, 18:08 -

Úspěšná herečka a zpěvačka Bára Poláková se na svém turné k nové desce zastaví i ve Frýdku-Místku. „Jsme moc rádi, že se nám podařil domluvit koncert u nás v klubu“ říká šéf klubu Stoun Kamil Rudolf a pokračuje: „koncert nás čeká v pátek 14. října v klubu Stoun a společně s Bárou dorazí i její skvělá kapela, takže to bude velká show, kterou by si nikdo neměl nechat ujít.“

Barboru Polákovou zná publikum především jako herečku z filmů František je děvkař nebo Život je život či seriálů Okresní přebor, Marta a Věra nebo Neviditelní. Teď se posouvá k hudbě. Její aktuální singl Nafrněná za dva týdny nasbíral milion zhlédnutí a teď už atakuje dvanáctimilionovou hranici. Skladba ovšem není oblíbená jen mezi fanoušky, ale sklidila úspěch i u poroty hudebních cen Anděl, kteří ji ocenili jako skladbu roku 2015. Sama Barbora Poláková získala cenu Anděl za objev roku. „Lidi nás přijali a my musíme teď na koncertech a potom i další deskou dokázat, že to nebyla jen jednorázová věc,“ slibuje Poláková s tím, že na podzim vyráží na své první koncertní turné. Debutovou desku Barbory Polákové označují hudební kritici za zdařilou a na úrovni a přiznávají zpěvačce nepopiratelný písničkářský i pěvecký talent.

Hudební klub Stoun otevře své dveře v pátek 14. října v 19:00 hodin. Začátek koncertu je naplánovaný na 21:00 hodinu.

Vstupenky na Barboru Polákovou v ceně 250,- Kč jsou k dostání v předprodeji v Beskydském informačním centru na Zámeckém náměstí ve Frýdku a na Náměstí Svobody v Místku. Dále se vstupenky prodávají v baru Pavlač (na ulici Farní 16 ve Frýdku), klub Stoun a online na ticketstream.cz.

redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky