Ve Frýdlantu nad Ostravicí se staly dvě vážné nehody

Středa, 2. 3. 2016, 7:53 - FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ - Dvě závažné nehody se staly v úterý odpoledne a večer ve Frýdlantu nad Ostravicí. Nejprve se na železničním přejezdu mezi Frýdlantem a Ostravicí střetl motorový osobní vlak s osobním automobilem Volvo XC 90 a jeho řidič vyvázl naštěstí jen se lehčím zraněním, večer si střet čtyř osobních automobilů na komunikaci R56 vyžádal dvě zraněné osoby s vyprošťováním jedné z nich ze Škody Octavie.

O střetu osobního automobilu s motorovým osobním vlakem, jedoucím směrem na Ostravici, na železničním přejezdu v Havlíčkově ulici, bylo operační středisko hasičů informováno v úterý po půl čtvrté odpoledne

Při příjezdu hasičů leželo odhozené Volvo na zasněženém železničním náspu (příkopu), řidič údajně utrpěl jen lehká zranění. Celkem 34 cestujících v osobním vlaku vyvázlo bez zranění a odjeli náhradním autobusem.

Zhruba za tři a půl hodiny, před sedmou večer, přišla informace o nehodě na rychlostní komunikace R56, kde se střetly čtyři osobní automobily.

Hromadná havárie si vyžádal dvě zraněné osoby a uzavření obou směrů R56. Jednoho zraněného, muže, museli hasiči opatrně vyprostit z octavie pomocí hydraulických nástrojů. Předali jej zdravotníkům.



redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky