Hvězdný Sigala se poprvé v České republice představí na Beats for Love 2017

Neděle, 4. 12. 2016, 3:28 -

Pomalu, ale jistě se blíží jubilejní 5. ročník největšího festivalu elektronické taneční hudby v srdci Evropy Beats for Love. Jeho organizátoři začínají hned při oznámení prvního účinkujícího pro toto vydání s těžkou váhou světové taneční scény. Poprvé v České republice vystoupí světoznámý Sigala, jehož jméno letí strmě vzhůru a na kanálu YouTube má stovky miliónů shlédnutí!

Sigala vlastním jménem Bruce Fielder je britský producent a DJ, který se do podvědomí celého světa dostal v roce 2015 svým debutovým singlem Easy Love, ve kterém se objevují samply tracku ABC od Jackson 5. Tato skladba debutovala na 71. příčce UK single chart a hned další týden vystřelil na 1. pozici! Jeho další celosvětově úspěšné hity byly Sweet Lovin a Say You Do, na kterém spolupracoval s vokalistkou Imani Williams a DJ Freshem! Proslýchá se, že aktuálně pracuje na svém debutovém albu, ale mezitím stačil vydat další track Give Me Your Love, kde vokál obstarala další obrovská hvězda, a to nikdo menší než John Newman.

V České Republice Sigala vystoupí vůbec poprvé a získat ho pro festival Beats for Love nebylo nic jednoduchého. „Snažili jsme se jej zabookovat už pro ročník 2016, ale to se bohužel nepovedlo. Proto jsme nesmírně rádi, že to tentokrát vyšlo a my jej budeme moct poprvé představit nejen českému publiku na jubilejním 5. ročníku našeho festivalu," prozrazuje informace z vyjednávání ředitel Beats for Love Kamil Rudolf.

Sigala vystoupí na nové hlavní stage, která bude umístěna v prostoru festival parku na obrovské ploše Dolní oblasti Vítkovic a pojme desetitisíce lidí. „Sigala bude vystupovat v sobotní večer a měl by být jedním z mnoha interpretů, kteří festival budou pomyslně ukončovat," zmínil na závěr Kamil Rudolf.

Vstupenky jsou aktuálně v prodeji za 390 korun + poplatky předprodejce a zároveň byla spuštěna limitovaná edice vánočních balíčků dvou vstupenek za cenu 648 korun + poplatky předprodejce. V prodeji jsou i vstupenky do Love kempu a na festivalové parkoviště. Veškeré informace pak naleznete na webových stránkách www.b4l.cz nebo na facebook profilu www.facebook.com/beats.for.love.

redakce Ostrava Online

« zpět do rubriky