Užijte si dámskou jízdu v kině!

Užijte si dámskou jízdu v kině
Užijte si dámskou jízdu v kině
Pondělí, 13. 5. 2019, 10:31 - Nový koncept Filmožroutky startuje s filmem o Eltonu Johnovi. Je sice máj, lásky čas, ale do kina nemusíte jen na rande. Vezměte kámošku, mamku, ségru nebo babičku a vyrazte si společně užít odpočinkový holčičí večer ve společnosti filmových hvězd.

OSTRAVA - Nový koncept Filmožroutky startuje s filmem o Eltonu Johnovi. Je sice máj, lásky čas, ale do kina nemusíte jen na rande. Vezměte kámošku, mamku, ségru nebo babičku a vyrazte si společně užít odpočinkový holčičí večer ve společnosti filmových hvězd. Společnost Cinema City přichází s novým konceptem Filmožroutky, který je určen pouze pro dámy, a ty tak budou moci vidět v exkluzivní předpremiéře vybraný film mířící do kin. A teď se podržte, nejen v Praze, ale ve všech městech, kde společnost kina provozuje!

Snímkem na pomyslné startovní čáře bude 28. května Rocketman, vyprávějící o životě legendárního zpěváka Eltona Johna. Pokud jste se zúčastnili jeho údajně již závěrečného turné před odchodem do důchodu, které proběhlo toto úterý v Praze, bude pro vás film skvělou rekapitulací celé jeho kariéry. Vrátíte se v čase zpět do Eltonových dětských let, kdy byl ještě malý, brýlatý, oplácaný chlapec a vůbec se nejmenoval Elton, ale Reginald. Vztahy s rodiči měl trochu na štíru, a tak utíkal ke klavíru. Když pak potkal svou spřízněnou duši textaře Bernieho Taupina, jeho hvězda  vystřelila střemhlav nahoru.

Obrovský úspěch však nebývá vždy zárukou štěstí a Elton krom klavíru začal hledat útěchu v alkoholu a drogách. Přestože měl kolem sebe spoustu lidí, cítil se opuštěný. Nehledě na to všechno, bojoval se svou orientací. Že to všechno dobře dopadlo, je všeobecně známé, ale jakým způsobem a díky komu, vám prozradí právě film Rocketman. A vězte podobnost s veleúspěšným snímkem loňského roku Bohemian Rhapsody není náhodná. Kromě životopisného příběhu si totiž ve filmu budete moci užít i kostýmy od stejné výtvarnice Julian Day.

Užijte si dámskou jízdu v kině
Užijte si dámskou jízdu v kině
 

« zpět do rubriky