Poprask na hudební scéně! Dejdar a Duo Jamaha založili kapelu

Neděle, 6. 11. 2016, 18:08 -

Populární herec Martin Dejdar, který letošní léto prožil jako popová hvězda Majkl Boss v horském kempu v rámci natáčení tolik očekávaného  filmu Muzzikanti  režiséra Dušana Rapoše, se rozhodl kromě své úspěšné herecké kariéry, prosadit i v hudební branži a to hned mezinárodně.

V průběhu natáčení se seznámil s veleúspěšným duem Marian a Alfons, jež bourá zahraniční hitparády a prodejní žebříčky jako Duo Jamaha a rozhodl se nazpívat s nimi pilotní singl. Muzikanti si hned padli do noty a už je na stole i plánované jarní turné po české i slovenské republice.

Před několika dny tato vražedná hudební kombinace odehrála tajný koncert pro věrné fanoušky, kterých má Duo Jamaha desetitisíce, a publikum bylo fascinováno, jak to Marianovi s Alim a Martinem šlape. Zdá se, že je zaděláno na hudební událost roku 2017. První veřejné vystoupení Duo Jamaha a Martina Dejdara je připraveno na 14. listopadu v Praze v prodejně Bontonland na Václavském náměstí, kde se od 14 hodin bude křtít album 21 písní z filmu Muzzikanti.

Tuto událost si bezesporu nenechají ujít ani další hudební protagonisté filmu napříč žánry od pětinásobného slovenského slavíka Petera Cmorika, přes Markétu Konvičkovou, rockery z kapely Doga, Pavla Calltu až po polskou hvězdu Halinu Mlynkovou a dokonce i dnes velice populární kapelu Kollárovci, která bourá žebříčky sledovanosti na Slovensku a brzy bude slavná i u nás.

Muzzikanty přijdou podpořit i herecká esa filmu, která se stanou i kmotry nového, Pavel Kříž, Maroš Kramár, Patrik Děrgel a Sara Sandeva. Vzhledem k tomu, že vstup na křest a autogramiádu je volný, očekává se, že v pondělí 14. 11. od 14 hodin bude v centru Prahy pořádně rušno.



redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky