Zdraví a duše 27.-29. září

Fotografie ze zdravá a duše 2018
Fotografie ze zdravá a duše 2018
Pondělí, 23. 9. 2019, 11:05 -

Těšit se můžete na 3 dny nabité pozitivní energií. Na jednom místě se dozvíte informace o novinkách ve zdravém životním stylu a celostní medicíně, budete mít možnost ochutnat speciality ve veganství, vegetariánství i raw stravě, nebo si přijďte jen tak posedět v našich relaxačních zónách s vodními fontánami.
Koncepce celého festivalu je založena na principech Feng–Shui. Pro letošní rok jsme přidali označení jednotlivých přednáškových sálů dle živlů. Vše krásně doplňuje země, kterou bude podium ve vstupní hale. Skvělou zprávou jistě je, že přednášky, workshopy, program na pódiu a cvičení na Mini Jóga Festu jsou zdarma, v rámci vstupného.
Těšit se můžete na více jak 100 vystavovatelů z České republiky i zahraničí. Mezi nejzajímavější patři:

Pyramidy DD, kteří představí výrobu a montáž užitkových pyramid a využití pyramidální energie doma.
Slezská zahrádka a Včelařství Štěpánek Vám nabídne marmelády, bylinné sirupy, ovocné sirupy, med a medovinu.
Life Factory - ekologické vychytávky pro Vaši domácnost a produkty ZERO WASTE a produkty pro eko úklid a praní Vám nabídne firmy Life Factory.
Design by Saffron – Zuzana Ivana Majerská – autorské šperky s energií drahokamů.
JOALIS si opět na festivale připraví jedinečné preparáty informační medicíny, které využívají mimo jiné také poznatky z tradiční čínské medicíny, ale i nejnovější informace z mnoha moderních vědních oborů, jako je holografie, západní medicína, fyzioterapie a další.
Artforum – knihkupectví v Ostravě nabídne nejen knihy, ale také mandaly, rituální předměty, svíčky, bylinné a léčivé produkty, feng-shui předměty.
Stromečky štěstí – je spojení drahých kamenů a feng-shui. Můžete si zakoupit u paní Marie Borové přímo ve výstavní hale.
Dále se představí např. Centrum zdravého sezení SpinaliS – Ostrava, Ramissio, Energetické obrazy Sylvy Česlarové, Věry Burešové, IVAN Čaj, Most pro Tibet, Meandra, Buben štěstí, astrologové, chiromantici, výklady budoucnosti aj. Na festivalu ZDRAVÍ & DUŠE nebude chybět Čtení z palmových listů, které je každým rokem součástí naší akce.

V rámci doprovodného programu Vás jistě zaujme Mini Jóga Fest s Monikou Winklerovou. Ukážeme si cviky jógy a poslechneme si, jaký vliv na nás jóga má. Vyzkoušíme si praktiky východní techniky podporující přirozenou krásu a pevné zdraví s kundalini jógou a nebo Filipínské léčení - reverendka Estela Palaris Orbito , která má praxi více než 28 let.
Ať už si vyberete přednáškový sál dřevo, kov, voda nebo oheň neuděláte chybu. Po celé 3 dny budou pro Vás připraveny zajímavé přednášky. Zde je jen malý výčet těch „nej“: Milan Gelnar známý astrolog se Zuzanou Martínkovou - Zdraví a byliny aneb jak naplňovat svůj karmický životní úkol; Arnošt Vašíček - České tajemno - Záhady na dosah rukyCo nás čeká v roce 2020, připravte se na změny - Martina Blažena Boháčová; Runy a jejich magie  - Zuzana Ivana Majerská; Mgr. Podhorná – firmy NADĚJE – přednáší paní paní Eva Hrindová na téma Gemoterapie – praktické použití produktů firmy Naděje; Gréta Sartori – Arteterapie jako lék; Markéta Svobodová – Bylinky pro ženy a naše nejmenšíHomeopatie – Iva Plačková; Eva Šiška Filipová - Feng - Shui pro každého. 

Současně budou probíhat v sobotu 28.9. od 9.00 – 14. 00 hod. před kulturním centrem Cooltour Trhy, co se hledají, kde si můžete nakoupit farmářské potraviny nebo bio výrobky.
 
 
OTEVÍRACÍ DOBA
Pátek          10.00 - 18.00
Sobota       10.00 – 18.00
Neděle        10.00 - 16.00
 
VSTUPNÉ
100 Kč dospělí
 50 Kč děti (nad 6 let včetně), studenti (s platným studentským průkazem), důchodci (nad 63 let   včetně), držitelé TP, ZTP a ZTP/P průkazů
25 Kč hromadný vstup pro školy (minimálně 20 osob) - prodej pouze na místě ve dnech konání akce
ZDARMA – Děti do 5 let včetně, doprovod ZTP/P
Platí VIP karta 2019
Třídenní vstupné (permanentka)
200 Kč dospělí
100 Kč děti od 6 let, studenti, senioři (od 63 let včetně), TP, ZTP, ZTP/P
ZDARMA děti do 5 let včetně, doprovod ZTP/P

www.zdravi-duse.cz
FB událost: https://www.facebook.com/events/1046719478870663/

« zpět do rubriky