Zajistěte úklidové, strážní i recepční služby bez problémů

Služby
Služby
Úterý, 5. 2. 2019, 11:40 - Vlastníte drobný podnik nebo jste lídrem velké společnosti? V každém případě se vám pravděpodobně daří, vždyť ekonomická situace v České republice je na skvělém bodě.

Vlastníte drobný podnik nebo jste lídrem velké společnosti? V každém případě se vám pravděpodobně daří, vždyť ekonomická situace v České republice je na skvělém bodě. Nejspíše se snažíte dostát všem svým závazkům, získat více a více zákazníků, poté kladete svou pozornost na zajištění bezproblémového chodu firmy. Jelikož směřujete všechnu svou pozornost na zajištění chodu firmy a nabíráte zaměstnance důležité pro provoz, už možná nemáte dostatek času na nábor zaměstnanců na méně důležité, přesto potřebné, pozice, jako jsou pozice recepční, strážný či vrátný nebo uklízečka. A s tím si naštěstí můžete nechat pomoct.

I když si mnozí lidé myslí, že lídři firem mají život snadný a že je jejich život procházka růžovým sadem, není to tak. Na mnohé věci zkrátka nemají čas, například na zmiňovaný nábor zaměstnanců na pozice uklízečky či recepční. V případě, že patříte k lídrům firem, jež trápí přesně toto, svěřte se do rukou firmy ATSOR KOMBEZ, s. r. o., která se specializuje na zajištění úklidových a strážních služeb nejen v Ostravě a v Moravskoslezském kraji, ale v celé České republice. Stejně jako robotický vysavač nenahradí uklízečku, tak ani elektronické zabezpečení nikdy plně nenahradí lidskou sílu, je to pouze vhodné doplnění pro práci strážného nebo recepčního.

O co všechno se firma ATSOR KOMBEZ, s. r. o. postará?

Firma se dnes pyšní více jak pěti sty zaměstnanci, i díky tomu je schopná zajistit velkou škálu služeb. Zajišťuje například úklidové služby, také strážní a vrátní služby, dále recepční služby a také se postará o montáž bezpečnostních a kamerových systémů. Mimo to poskytuje poradenství a konzultace komerční bezpečnosti či konzultace a poradenství na granty a dotační programy.

Zákazník na prvním místě

Firma ATSOR KOMBEZ, s. r. o. je jednou z firem, kde je zákazník na prvním místě. Firma vyniká zejména svou schopností přizpůsobit se a svižně reagovat na požadavky zákazníků. Se zákazníky jedná na rovinu, i díky tomu je firma schopná zajistit komplexní služby pro klienty se sebevíc náročnými požadavky.

Společnost je dnes zároveň podporovatelem Nadace Jedličkova ústavu, akce TJ Frenštát p.r Skoky na lyžích a organizace Zdravotní klaun, o.p.s.

Více informací naleznete na webové stránce atsorkombez.cz.

« zpět do rubriky