V Porubě děti trénovaly s polským mistrem karate. Fotogalerie

Mateusz Tomiczek
Mateusz Tomiczek
Sobota, 30. 1. 2016, 6:30 - OSTRAVA - Ve středu 27. ledna proběhl v tělocvičně Čkalovovy základní školy v Ostravě - Porubě tříhodinový seminář karate. Seminář vedl mistr světa Mateusz Tomiczek z Polského klubu Atemi Bielsko Biala, který je členem státní reprezentace Polské republiky. Je to již třetí seminář, který pro ostravský klub vedl.

Mistr Mateusz trénoval tří až pětileté děti ze sportovní přípravky, všechny náborové skupiny a skupiny stálých členů se zaměřením na kihon a bunkai kata. Na závěr celé akce pak trénink s reprezentací klubu na mistrovské kata. Takže s mistrem měli možnost trénovat i nejmenší děti, pro které byl tento trénink obrovským zážitkem.

Na slavnostním zahájení pak proběhlo předání finanční podpory pro Mateusze Tomiczka na zahraniční výjezdy z cyklu KARATE1 Premier League Karate WKF v roce 2016. “Chtěl bych poděkovat všem, kteří do této sbírky přispěli” poděkoval hlavní trenér klubu Miloš Škoda.

“Děkujeme za skvělou středeční atmosféru semináře a těšíme se na další spolupráci v rámci podpory a rozvoje talentované mládeže mezi našim klubem a Atemi Bielsko-Biala.” Dodala k celé akci trenérka Veronika Škodová.

redakce Ostrava Online

seminář
seminář
slavnostní nástup
slavnostní nástup
společná fotografie
společná fotografie
trenérka Veronika Škodová
trenérka Veronika Škodová
 

« zpět do rubriky