Tip na dobré sushi v Ostravě

Sushi Ostrava
Sushi Ostrava
Pátek, 1. 3. 2019, 10:02 - Sushi patří mezi oblíbené jídla a toto jídlo vyžaduje speciální péči na jeho přípravu, protože se nejedná o žádný fast food, ale řadí se spíše mezi slow food.

Sushi patří mezi oblíbené jídla a toto jídlo vyžaduje speciální péči na jeho přípravu, protože se nejedná o žádný fast food, ale řadí se spíše mezi slow food. Příprava jídla je o preciznosti, čistotě a hlavně čerstvosti. Čerstvé suroviny jsou základem.

Už znáte Sushikko?

Restaurace Sushikko najdete na adrese Cihelní 3199/75a v Ostravě, kde vždy bez problémů zaparkujete přímo před restaurací. Kdo si chce vychutnat sushi v příjemné atmosféře, tak má možnost.

Rozvoz sushi v Ostravě?

Restuarace Sushiko má vlastní rozvoz a možnost objednání telefonicky nebo přímo na webu sushikko.cz. Rozvoz sushi je možný nejen v Ostravě, ale i do okolních měst. Sushi vám dovedou krásně zabalené a v nejkratší možné době.

Sushi je možné si i vyzvednout

Stačí si sushi objednat a vyzvednout přímo v restauraci, nemusíte tak čekat na rozvoz sushi a pokud máte cestu kolem, tak je to ideální možnost.

Proč zrovna Sushi?

Sushi je neznámější jídlo japonské kuchyně, které si oblíbili lidé na celém světě. Příprava sushi však nepatří mezi jednoduché a vyžaduje netradiční suroviny, které musí být vždy čerstvé. Suroviny totiž česká domácnost nemá obvykle jen tak „skladem“. Samotná příprava je o cviku, podobně jako třeba příprava maďarského guláše, který taky neuvaříte napoprvé na 100%.

« zpět do rubriky