Stylová koupelna se sprchovým koutem?

sprchové kouty
sprchové kouty
Úterý, 28. 5. 2019, 18:27 -

Sháníte do své nové nebo zrekonstruované koupelny posuvné dveře a exkluzivní zástěny? Teď už nemusíte. Řada Pur Light S od firmy SanSwiss Vám nabídne přesně to, co hledáte. Posuvné dveře mají velmi lehký chod a snadno se otvírají. Při čištění koupelny oceníte zejména snadno odklápěcí dveře. Navíc Vám úklid ulehčí antiplaková úprava skla Aquaperle. Všechny skla od firmy SanSwiss se standardně dodávají právě s touto špičkovou a efektivní úpravou. Všechny sprchové kouty od SanSwissu lze použít do nejrůznějších typů koupelen.

Možnosti výběru

Pur Light S nabízí jednodílné posuvné dveře s pevnou stěnou v rovině, dvoudílné posuvné dveře s 2 pevnými stěnami v rovině, rohový vstup s dvoudílnými posuvnými dveřmi, čtvrtkruh s dvoudílnými posuvnými dveřmi. Některé varianty můžete navíc doplnit a kombinovat s boční stěnou v 90°. Dveře z řady Pur Light S jsou dodávány v různých šířkách a s možností výběru skla.

Skla jsou na výběr čirá, tónovaná, se sítotiskem a dekorová. Povrchová úprava rámů je dostupná v bílé, aluchromu a sanitárních barvách.

Vlastnosti Pur Light S

Zástěny z této řady jsou vyrobeny z 6 mm bezpečnostního skla. Standardně je dodávána ještě 5 mm prahová lišta, magnetické těsnění, horní plastové dílky. Závěsy a madlo je standardně dodáváno chromované i u bílého rámu a sanitárních barev.

Madlo

Všechny dveře lze otvírat pomocí elegantního a velmi úzkého madla.

Instalace na vaničku nebo na dlažbu

Pokud zvažujete, jestli instalovat sprchový kout na vaničku nebo na dlažbu, je potřeba uvědomit si pár výhod a nevýhod.

Při instalaci na dlažbu je potřeba počítat s chladnou podlahou a potřebou dlažbu řádně vyspádovat směrem k roštu.

Při instalaci na vaničku počítejte s perfektní tepelnou vlastností. Ale také je potřeba zvážit, zda budete vaničku podezdívat, nebo pokládat na podlahu. V takovém případě je zapotřebí koupit snížený sifon.  Sprchové vaničky nabízí mnoho možností i v rozměrech a mnohdy i v barevných úpravách.

Řada Pur Light S od firmy SanSwiss Vás určitě nadchne a bude Vám dělat radost každý den. Stačí si jen vybrat, jaká varianta Vám bude nejvíce vyhovovat.

« zpět do rubriky