Provoz na Rudné zastavila srážka čtyř aut s autobusem. Foto

Úterý, 2. 2. 2016, 11:04 - OSTRAVA - Dvě jednotky hasičů, záchranáři a policisté zasahovali v úterý ráno v Ostravě - Radvanicích na frekventované čtyřproudé Rudné ulici u nehody linkového autobusu a čtyř osobních automobilů. Nehoda si vyžádala zranění starší spolujezdkyně ve fabii. Autobus jel bez cestujících.

Operační středisko hasičů bylo o nehodě informováno v úterý krátce po půl sedmé ráno. Na místo vyjely dvě ostravské jednotky ze stanic ve Slezské Ostravě a Fifejd, společně s nimi vyrazila k hromadné nehodě jednotka dobrovolných hasičů z Ostravy - Radvanic.

Při příjezdu hasičů na místo nehody byla zraněná jedenašedesátiletá žena již mimo havarovanou fabii. Hasiči zabezpečili všechna nabouraná vozidla před případným požárem, u jednoho z vozidel na LPG zjišťovali, zda neuchází plyn, a na menší únik provozních kapalin na silnici použili nasákavý sorbent. Zprůjezdnili také jeden pruh silnice ve směru na Havířov.

Hasiči také asistovali při nakládání havarované fabie na vozidlo odtahové služby, další auta postupně odtlačovali mimo silnici. Nakonec celou silnici pečlivě uklidili a místo nehody předali Policii ČR. Autobus byl schopen jízdy.

Fotogalerie: ZDE

redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky