Pálení čarodějnic na Slezskoostravském hradě

Pálení čarodějnic na Slezskoostravském hradě
Pálení čarodějnic na Slezskoostravském hradě
Čtvrtek, 18. 4. 2019, 12:12 - V úterý 30. 4. se můžete těšit na jednu z nejúspěšnějších a nejvyhledávanější akcí na Slezskoostravském hradě – PÁLENÍ ČARODĚJNIC

OSTRAVA - V úterý 30. 4. se můžete těšit na jednu z nejúspěšnějších a nejvyhledávanější akcí na Slezskoostravském hradě – PÁLENÍ ČARODĚJNIC. Pro návštěvníky bude připravený bohatý doprovodný program, rej čarodějnic, různé čarodějnické disciplíny, šermířské a ohňové představení. Děti se mohou vyřádit na čarodějnické diskotéce. Nachystány budou nejrůznější hry, čarodějnický pětiboj, malování na obličej, zajímavé soutěže a mnoho dalšího. Můžete si zasoutěžit v soutěži „O nejkrásnější, nejmladší a nejstarší čarodějnici“.Přijďte strávit příjemný večer u zapálené vatry.Každý, kdo přijde v kostýmu čarodějnice, má vstup ZDARMA!
Nepropásněte - Středověká kovárna během Pálení čarodějnicFakulta materiálově-technologická VŠB TUO v čele se Zdeňkem Tomanem připravila pro návštěvníky Slezskoostravského hradu novou interaktivní expozici, středověkou kovárnu, v níž během 5 hodin vyrobí 5 lidí 5 kg kujného železa. Lidé budou mít příležitost shlédnout celý proces od výroby železa přes jeho zpracování až k hotovému výrobku. Jednou z ukázek bude také zpracování železa tzv. damascénskou technologií, kterou se vyráběly meče. Návštěvníci si budou moci vyrobit např. hřebík.
Na Slezskoostravském hradě bude postavena speciální redukční pec a vyrobena tzv. svářková železná houba (svářkové železo), které bude dále zpracováno kováním.
Termín konání: úterý 30. 4. 2019Místo konání: Slezskoostravský hradOtevírací doba: 17:00 – 22:00 hod.Doprovodný program probíhá: 17:00 – 22:00 hod.


Vstupné:

ZVÝHODNĚNÝ PŘEDPRODEJ probíhá na pobočkách OSTRAVAINFO!!! nebo online do 23. 4. 2019.
100,- Kč Dospělí               
50,- Kč Děti od 6 let, studenti, důchodci, držitelé TP, ZTP a ZTP/P průkazů (doprovod zdarma)
250,- Kč Rodinné vstupné (2 dospělí + 1-3 děti)ZDARMA: děti do 5 let včetně, doprovod ZTP/POd 24. 4.

PŘEDPRODEJ bez zvýhodnění (probíhá na pobočkách OSTRAVAINFO!!! nebo online),
PRODEJ VSTUPENEK NA MÍSTĚ:
Platí VIP karta 2019
120,- Kč Dospělí               
 
60,- Kč Děti od 6 let, studenti, důchodci, držitelé TP, ZTP a ZTP/P průkazů (doprovod zdarma)
280,- Kč Rodinné vstupné (2 dospělí + 1-3 děti)
ZDARMA: děti do 5 let včetně, doprovod ZTP/P

« zpět do rubriky