Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice nově nabízí i antigenní testování samoplátců

Agel
Agel
Úterý, 29. 12. 2020, 17:22 - OSTRAVA - Odběrové místo na testování onemocnění COVID-19 v areálu Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice nově slouží i k rychlému antigennímu testování samoplátců. Zájemci se zde mohou objednávat jednoduše prostřednictvím online systému, a to jak na antigenní testování, tak i na již dříve nabízené testy PCR.

OSTRAVA - Odběrové místo na testování onemocnění COVID-19 v areálu Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice nově slouží i k rychlému antigennímu testování samoplátců. Zájemci se zde mohou objednávat jednoduše prostřednictvím online systému, a to jak na antigenní testování, tak i na již dříve nabízené testy PCR.

„Rozšířením nabídky rychlého antigenního testování i pro samoplátce reagujeme zejména na zájem z řad samoplátců a firem, které tuto možnost vyhledávají. Ihned po víkendovém spuštění systému se kapacita na pondělí plně naplnila, zájem je tedy evidentní a my se budeme snažit naši nabídku i nadále rozšiřovat tak, abychom poptávku pokryli co nejlépe,“ říká Ing. Tomáš Hájek, obchodní ředitel laboratoří AGELLAB, které společně s Nemocnicí AGEL Ostrava-Vítkovice testování zajišťují.

Antigenní testování po samoplátce je v Nemocnici AGEL Ostrava-Vítkovice k dispozici každý všední den od 13 do 15 hodin, a to pro pěší příchozí. Zájemci se mohou objednávat na webu agellab.cz. Cena antigenního testu pro samoplátce je 590 korun, cena PCR testu pro samoplátce je 1900 korun.

« zpět do rubriky