Letošním prvním občánkem je Theodor

Theodor
Theodor
Úterý, 10. 3. 2020, 8:38 - Čtvrteční dopoledne patřilo na frenštátské radnici prvnímu občánkovi roku 2020, malému Theodoru Kozlovskému. V obřadní síni se s ním, jeho rodiči a prarodiči setkal starosta Miroslav Halatin, aby jej slavnostně přivítal mezi občany města. Chlapec se narodil 15. ledna 2020.

Čtvrteční dopoledne patřilo na frenštátské radnici prvnímu občánkovi roku 2020, malému Theodoru Kozlovskému. V obřadní síni se s ním, jeho rodiči a prarodiči setkal starosta Miroslav Halatin, aby jej slavnostně přivítal mezi občany města. Chlapec se narodil 15. ledna 2020.

 „Narodil se ve frýdeckomístecké nemocnici ve středu 15. ledna v 8.03 hodin. Vážil 2 860 gramů a měřil 48 cm. Doma už má staršího brášku, dvouapůlletého Lucase,“ uvedla maminka Šárka Kozlovská.

Starosta města Miroslav Halatin popřál spokojeně spícímu Theodorovi v tatínkově náruči především zdraví a obdaroval ho stříbrným tolarem a věcným dárkem.

,,Máme za sebou měsíc a půl a nikoho asi nepřekvapí, když řeknu, že je to se dvěma  dětmi náročné,“ svěřila se maminka a dodala, že další miminko momentálně neplánují, přestože starší bratr Lucas na otázku, zda by si přál ještě třeba dalšího brášku nebo sestřičku, odpověděl jednoznačně ano.  

Foto: Přivítání prvního občánka roku 2020 města Frenštátu pod Radhoštěm, 5. 3. 2020 archiv: MěÚ Frenštát pod Radhoštěm

Theodor
Theodor
 

« zpět do rubriky