Je toho na vás hodně? Víme, jak či kde si odpočinout a nabrat síly

lázně, odpočinek
lázně, odpočinek
Středa, 5. 2. 2020, 10:05 - Je toho na vás hodně v práci? Nemáte ani chvilku k zastavení, během které byste si odpočinuli? Je třeba si říct v takové chvíli dost, než váš organismus vypoví svou službu. Nezahrávejte si se svým zdravím, raději si jeďte odpočinout třeba do lázní v Piešťanech nebo si odpočiňte jinými způsoby.

Je toho na vás hodně v práci? Nemáte ani chvilku k zastavení, během které byste si odpočinuli? Je třeba si říct v takové chvíli dost, než váš organismus vypoví svou službu. Nezahrávejte si se svým zdravím, raději si jeďte odpočinout třeba do lázní v Piešťanech nebo si odpočiňte jinými způsoby.

Jeďte do lázní

Stačí jednou vyzkoušet lázně a zjistíte, proč jsou každoročně tak vyhledávané a lidé se zde rádi vracejí. Lázně opravdu nejsou určeny jen lidem, kteří jsou v důchodovém věku a které trápí zdravotní problémy či kteří potřebují regeneraci po dlouho prodělávané nemoci. Do lázní se jezdí také za odpočinkem, které potřebuje zejména člověk, který je opravdu velice vyčerpaný.

Naším tipem byly zmiňované termální lázně Piešťany, kde najdete i řadu hezkých ubytováníOhledně možnostech ubytování ideálně kontaktuje DCK Rekrea Ostrava s.r.o., kteří jsou odborníci na tuto oblast. Více na webu www.e-slovensko.cz

 

Napusťte si horkou vanu

Nemáte už dostatek dovolené? V takovém případě si napusťte jen horkou vanu, ve které strávíte třeba i hodinu. I když si člověk říká, že banální horká vana nemůže člověku pomoct, není to tak. Během pobytu ve vaně dojde k uvolnění svalstva, zbavíte se všech bolestí, navíc si dokonale odpočinete při otevřené knize, kterou si s sebou vezmete do vany.

 

Začněte meditovat

Jak si odpočinout během chvilky, aniž bychom museli někam jezdit? Začněte meditovat. Meditace není nic, co by zabralo hromadu času. Je to naopak činnost, během které si opravdu stoprocentně odpočinete, aniž byste nad tím strávili půl hodiny.

Jen lidé, kteří meditují pravidelně, moc dobře vědí, co dokáže s tělem udělat obyčejná čtvrt hodinka klidu a meditace. Zkuste to proto taky a meditujte kdykoliv se vám zlíbí. Nemusíte meditovat ráno, klidně si to nechte až na večer, než ulehnete do postele. Nebo meditací stravte svou polední pauzu.

odpočinek
odpočinek
 

« zpět do rubriky