Další úspěch hipologie Městské policie Ostrava

Městská policie Ostrava na závodech jízdní policie v Polsku
Městská policie Ostrava na závodech jízdní policie v Polsku
Pátek, 20. 9. 2019, 10:20 - Jen týden po Mezinárodním setkání jízdních policií v Ostravě, kde ostravští strážníci jasně dominovali, zaznamenal úsek hipologie Městské policie Ostrava další úspěch!
V polské Wroclawi se v sobotu 7. září 2019 uskutečnil IV. ročník mezinárodních závodů jízdních policií „O šavli prezidenta Wroclawi“. Na místním dostihovém závodišti se soutěžilo ve dvou disciplínách.
Síly změřilo celkem 18 jezdců ze tří zemí. Kromě 6 domácích dvojic a jedné německé měla své zastoupení také Česká republika, Městskou policii Ostrava doprovodily dvě družstva kolegů z hlavního města Prahy.
Nejprve se uskutečnila soutěž družstev, kdy dvojice jezdců na koni plnila na čas různé úkoly, jako např. střelba ze sedla koně či masáž srdce na figuríně.
Ostravská dvojice Miroslav Holý a Daniel Orsag obsadila 3. místo. Následovala soutěž jednotlivců, ve které kraloval náš Miroslav Holý na koni Aurelián, který si s tratí plnou rušivých překážek poradil nejlépe ze všech a zaslouženě zvítězil. Slavnostní předání ocenění proběhlo odpoledne na náměstí.

« zpět do rubriky