Nový klip Lenky Lo Hrůzové pokřtí Jožo Ráž

Čtvrtek, 11. 1. 2018, 14:50 - Někdejší vítězka Hlasu Československa ušla kus složité cesty a vrací se na výsluní. Z rebelky a amatérské hvězdy televizních soutěží se stala osobnost s ojedinělým projevem, novou příjemnou image a autorskými písněmi nepostrádajícími hloubku osobní výpovědi..

V sobotu 3. února 2018 pokřtí zpěvačka Lenka Lo Hrůzová v ostravském Klubu Akord svůj nový videoklip k písni Rouhání. Pozvání na křest přijal i slovenský hudebník Jožo Ráž, který již dříve se zpěvačkou natočil duet Neodchádzaj.

Lenka Lo Hrůzová po vítězství v Hlasu Československa v roce 2014 nevyužila nabídek velkých společností, což sice ztížilo a zpomalilo její hudební kariéru, ale v konečném důsledku tento krok umožnil zpěvačce v klidu řešit její tehdejší potíže s hlasivkami a umožnil jí přemýšlet o vlastní cestě. Ta v současnosti vede přes kvalitní autorskou hudbu. Osobitou hudební tvář dodává zpěvačce vlastní kapela LoGarytmy, která tvoří páteř i jejího nového bluesrockového projektu Lo & The Calling Heart, doplněný o zkušené bluesové muzikanty. S oběma kapelami se Lenka představí v rámci ostravského únorového křtu.

Na této slavnostní akci v Akordu vystoupí také spříznění muzikanti se svými akustickými projekty Comar in the Cube, Zdendalele Band - a také Lenčina spolužačka z Lidové konzervatoře v Ostravě, talentovaná třináctiletá Anna Opartyová. Vstupné na večer plný hudby bude dobrovolné, ale skalní fanoušci budou mít možnost zakoupit si VIP vstupenku ( www.dk-akord.cz), která umožní dřívější vstup do klubu, a tím i přednostní rezervaci místa v sále, účast na zvukové zkoušce, společné foto s Lenkou od profesionálního fotografa a upomínkové předměty včetně CD s novým klipem.

Pod režií videoklipu k písni Rouhání je podepsán Mejla Basel, který natočil klipy například pro Lucii Bílou, Davida Stypku, Markétu Irglovou nebo Františka Segrada.

redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky