Nejlepší beatboxer světa Beardyman vystoupí na festivalu Beats for Love Pepino

Čtvrtek, 12. 5. 2016, 6:29 -

Pořadatelé tanečního festivalu Beats for Love Pepino oznamují další hvězdy světového formátu. Mezi ty nejzářivější přibyl anglický beatboxer Beardyman, dále Pfel & Greem z francouzského seskupení C2C, TREi jako zástupce tvrdého drum and bassu či česká DJka Lucca a kapela Skyline.

Beardyman, který je jedním z nejlepších světových umělců svého oboru, ve svých vystoupeních střídá žánry jako drum and bass, dubstep či hip hop a prokládá je komediálními scénkami nebo humornou komunikací s publikem. „Na jeho vystoupení se velice těšíme a ohlasy našich fanoušků věstí, že bude před pódiem fenomenální atmosféra," komentuje ředitel festivalu Kamil Rudolf oznámení tohoto umělce.

Urban stage, kde Beardyman vystoupí, letos přivítá i další slavná jména. Pfel & Greem jsou polovina francouzského DJ seskupení C2C, které má takové hity jako Down The Road nebo Happy s D. Martinem. „Tito Francouzi předvádějí za mixem a gramofony neskutečné kousky a jejich djské umění je na nejvyšší možné úrovni. Jsme moc rádi, že se nám taková jména daří dovést k nám do ocelové Ostravy," pokračuje Rudolf.

Fanoušci největšího tanečního festivalu v srdci Evropy se dočkali i nově oznámených českých zástupců. V létě se v areálu vysokých pecí a koksoven objeví nejznámější česká DJka Lucca, velmi populární a oblíbená kapela Skyline nebo alternativní skupina Midi Lidi. „Už brzy budeme naše fanoušky informovat i o letošním nabitém doprovodném programu. Čeká je několik zábavních a odpočinkových zón a spousta novinek od těch praktických až po vizuální vylepšení," prozrazuje člen organizačního týmu Matyáš Ožana.

Festival Beats for Love Pepino se koná v Ostravě 30. 6. až 2. 7. 2016. Aktuální cena vstupenek je 300 korun na celý festival a již teď je jasné, že festivalové návštěvníky v ostravských Dolních Vítkovicích čekají hudební zážitky, originální mimo-hudební program a skvělá zábava.

www.b4l.cz  – oficiální webová stránka festivalu
www.facebook.com/beats.for.love - oficiální stránka festivalu na fb
www.facebook.com/events/1074826752535468 - oficiální událost festivalu na fb

redakce Ostrava Online

« zpět do rubriky