Jarní prázdniny s kinem

 JARNÍ PRÁZDNINY S KINEM
JARNÍ PRÁZDNINY S KINEM
Středa, 5. 2. 2020, 10:41 - Jen co se školní rok po Vánočních prázdninách naplno rozběhl a dosprintoval k pololetním vysvědčením, už se našim školou povinným dětem ohlašují další prázdniny… a pokud se během nich nechystáte vycestovat z města a zrovna si lámete hlavu

Jen co se školní rok po Vánočních prázdninách naplno rozběhl a dosprintoval k pololetním vysvědčením, už se našim školou povinným dětem ohlašují další prázdniny… a pokud se během nich nechystáte vycestovat z města a zrovna si lámete hlavu, jak své ratolesti o prázdninách zabavíte, nezapomeňte, že se můžete tak, jako v minulých letech, spolehnout na kino Centrum v Karviné, které si pro školáky opět přichystalo sérii dopoledních prázdninových pohádkových projekcí za pohádkovou cenu. Cyklus JARNÍ PRÁZDNINY S KINEM tentokrát nabídne tři osvědčené animované pohádky, u kterých se společně s dětmi můžete smát a bavit v teple, suchu a pohodlí našeho kinosálu. Neváhejte se k nám přidat a užít si JARNÍ PRÁZDNINY S KINEM!

Všechny projekce startují v kině Centrum Karviná shodně v 10:00 hodin.  Nejprve Vás v nich v pondělí 17. 2. pozveme na originální animovanou komedii od tvůrců Shreka PRINC KRASOŇ. Ve středu 19. 2. navštívíme nejveselejší a nejhravější rodinku „příšerek“ v animáku ADDAMSOVA RODINA. A na závěr se v pátek 21. 2. vypravíme na úžasnou dobrodružnou výpravu s Yettim v nádherném a milém animovaném hitu SNĚŽNÝ KLUK.

Vstupenky v předprodeji v ceně 40 Kč děti (50 Kč dospělí) zakoupíte v pokladnách MěDK a kina Centrum Karviná nebo on-line na našem webu www.kinokarvina.cz (kde lze místa na jednotlivé projekce rovněž rezervovat).

« zpět do rubriky