Fakultní nemocnice Ostrava ocenila Zaměstnance roku 2021

Zaměstnanec roku 2021
Zaměstnanec roku 2021
Pátek, 11. 3. 2022, 13:07 - Ocenit zaměstnance, kteří v uplynulém roce dali své práci něco navíc, je ve Fakultní nemocnici Ostrava tradicí. Letos se jména zdravotníků, nezdravotníků i spolupracující organizace vyhlašovala 10. března 2022 v Clarion Congress Hotelu Ostrava, a po dvou letech i za účasti rodiny, přátel a kolegů oceněných. Hudební doprovod zajistila Lenka Filipová a Folklorní klub Fogáš.

V šesti kategoriích rozhodli o vítězi členové vedení. Manažerkou roku se stala PhDr. Renata Zoubková, Ph.D., vrchní sestra Kliniky anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny, která rovněž obdržela zvláštní cenu děkana Lékařské fakulty OU a ředitele FN Ostrava za významný rozvoj spolupráce mezi oběma institucemi. Nezdravotnickým pracovníkem se stal Ing. Marek Gajovský, vedoucí Oddělení servisu zdravotnické techniky. Pracovištěm roku je odběrové Covid centrum, HAIMA Ostrava nejlepší spolupracující organizací a oceněným mladým vědcem MUDr. Martin Formánek, Ph.D., MBA z Kliniky ORL a chirurgie hlavy a krku. Prestižní ocenění za celoživotní práci letos převzal dlouholetý primář Kliniky anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny MUDr. Jan Jahoda.

V dalších 6 kategoriích měli možnost o vítězích rozhodnout všichni zaměstnanci nemocnice. Do hlasování se jich zapojilo více než 1 100. V kategorii lékař u lůžka zvítězil MUDr. Bohumil Dočekal, zástupce primáře Kardiochirurgického centra. Ve společné kategorii lékař v ambulanci a společné vyšetřovací a léčebné složky dostala nejvíce hlasů MUDr. Zlatuše Bravencová z Kliniky onkologické.  V kategorii Sestra u lůžka zvítězila Mgr. Zuzana Janštová, MBA z Kliniky infekčního lékařství a na Oddělení pracovního a preventivního lékařství míří ocenění pro nejlepší sestru v kategorii sestra v ambulanci, kterou je vrchní sestra oddělení Mgr. Šárka Baarová. V kategorii společné vyšetřovací a léčebné složky je vítězem Ing. Petr Novobilský z Ústavu radiodiagnostického, který získal i absolutně nejvíce hlasů. A dlouholetý zaměstnanec centrálních operačních sálů Tomáš Németh se stal vítězem v kategorii sanitář – ošetřovatel.

Byl to náročný rok a já jsem rád, že jsme za ním udělali tečku tímto společenským setkáním,
kde jsem mohl našim zaměstnancům veřejně poděkovat za to, že jsme ho zvládli bez výrazných

problémů. Oceněným gratuluji a pevně věřím, že nastane doba, kdy v nemocnici nebudeme řešit covid, a všichni se budou moci naplno věnovat výhradně své specializaci,“ uvedl u příležitosti slavnostního večera ředitel FN Ostrava MUDr. Jiří Havrlant, MHA.

Všichni ocenění zaměstnanci obdrželi nejen diplom, kytici a finanční odměnu, ale také pamětní minci, pamětní sklenici a dárkový koš.

Zaměstnanec roku 2021
Zaměstnanec roku 2021
Zaměstnanec roku 2021
Zaměstnanec roku 2021
 

« zpět do rubriky