Dámy, přijďte si užít Ladies Night v Cinema City

 Ladies Night v Cinema City
Ladies Night v Cinema City
Pátek, 2. 3. 2018, 17:50 -

Nová česká komedie režiséra Jiřího Vejdělka s názvem Tátova volha přichází do tuzemských kin. Film nabízí skvělé obsazení v podání našich oblíbených hereček. V hlavních rolích uvidíte Elišku Balzerovou a Tatianu Vilhelmovou. Přijďte si s kamarádkami užít tento nový filmový počin na Ladies Night do multiplexů Cinema City, kde vás mimo projekce filmu čeká i welcome drink, bohatá tombola a zajímavý doprovodný program. Akci můžete navštívit ve vybraných kinech 6. a 7. března od 19:00.

Kostýmní výtvarnice Eva (Eliška Balzerová) nečekaně ovdověla.  Manžel Ludvík se jí ani nestačil svěřit s tím, že kromě jejich dcery Terezy (Tatiana Vilhelmová), má ještě stejně starého nemanželského syna. To alespoň naznačuje pečlivě ukrytá a náhodně objevená dětská kresba. Eva je rozhodnutá nečekané odhalení velkoryse ignorovat, ale Tereza, které se vlastní život sype pod rukama, se k přízraku nevlastního bratra upne. Společně s matkou se vydávají Ludvíkovým veteránem volha GAZ 21 po stopách jeho bývalých milenek (Vilma Cibulková, Eva Holubová, Hana Maciuchová) a přátel (Boleslav Polívka, Emília Vášáryová), aby o rodinném tajemství zjistily víc.

Rezervujte si včas svoje místa na Ladies Night v Cinema City

V rámci Ladies Night na vás čeká od 18:30 hodin ve foyer kina welcome drink a od 19:00 hodin pak bohatá tombola v sále. Příjemnou tečkou za večerem se pak stane projekce filmu s názvem Tátova volha, který uvidíte v předpremiéře ještě dříve, než vejde oficiálně do našich kin.

Každá z návštěvnic Ladies Night, která si zakoupí vstupenku, bude navíc automaticky zařazena do slosování o hodnotné ceny, které do tomboly věnovali partneři. Losování tomboly proběhne před promítáním filmu přímo v kinosále. Vstupenky na Ladies Night je možné již nyní zakoupit na pokladně kina nebo online na www.cinemacity.cz.

6. března 2018 od 19:00 hod.

Cinema City Nový Smíchov, cena 219 Kč

Cinema City Ostrava, cena 195 Kč

7. března 2018 od 19:00 hod.

Cinema City Plzeň, cena 194 Kč

Cinema City Velký Špalíček, cena 214 Kč

Plakát
Plakát
 

« zpět do rubriky