V centru Bohumína dnes hořela drogerie Na Schodech. Foto

Čtvrtek, 18. 5. 2017, 18:23 - BOHUMÍN – Krátce před třetí hodinou dnes vzplála v centru Bohumína střecha městského nebytového objektu nazývaného drogerie Na Schodech. Na požár upozornili hasiče strážníci, kteří právě procházeli kolem. Okamžitě evakuovali obě zdejší prodejny a na místo přivolali státní policii. Ta zabezpečila místo požáru a spolu se strážníky usměrňovala v blízkosti hořící budovy dopravu.

Do budovy nám zatékalo, a tak právě probíhala oprava střechy za téměř 200 tisíc korun. Příčiny požáru, při kterém shořela část střešní lepenky, teď šetří odborníci. Ti zjistí, zda měl souvislost s opravou. Škody nebudou nijak veliké, odhadujeme je na několik desítek tisíc korun. Obě prodejny, které se v budově nacházejí, oheň nijak nezasáhl. Maximálně někde při hašení zateklo,“ zhodnotila stav domu vedoucí majetkového odboru bohumínské radnice Eva Drdová.

Na místě požáru zasahovalo sedm hasičských jednotek. Požár, při kterém nebyl nikdo zraněn, se hasičům podařilo přibližně do jedné hodiny od jeho vzniku uhasit.







redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky