Už jste slyšeli o týdenní Festivalové jízdence?

Festivalová jízdenka
Festivalová jízdenka
Úterý, 12. 6. 2018, 9:01 -

OSTRAVA - Dopravní podnik Ostrava pro letošní léto obohatí svou nabídku jízdenek o speciální týdenní Festivalovou jízdenku. V Ostravě se v období letních měsíců každoročně pořádají vícedenní kulturní a sportovní akce s vysokou návštěvností, které vytvářejí mimořádnou přepravní poptávku MHD nejen při cestách do místa konání akcí a zpět, ale také při četných příležitostných jízdách jejich návštěvníků po celém městě.

„Každoroční hudební festivaly Beats for love, Colours of Ostrava a letos také například Kontinentální pohár v atletice jsou události s výrazným celkovým přínosem pro město Ostravu. Proto jsme letos návštěvníkům těchto akci připravili speciální týdenní Festivalovou jízdenku,“ říká generální ředitel DPO Daniel Morys.

Festivalovou jízdenku s platností od pondělí do neděle bude možné pořídit za 220 Kč na základě předložení platné vstupenky na akci. Jízdenka bude ve formě jednorázového papírového ID pásku na zápěstí a k dispozici bude ve všech prodejnách jízdních dokladů DPO a u smluvních prodejců.

 

Kdy platí festivalová jízdenka?

Beats For Love (termín akce 4. – 7. 7. 2018) - festivalová jízdenka s platností 2. – 8. 7. 2018

Colours of Ostrava (termín akce 18. – 21. 7. 2018) - festivalová jízdenka s platností 16. – 22. 7. 2018

Kontinentální pohár v atletice (termín akce 8. – 9. 9. 2018) - festivalová jízdenka s platností 3. – 9. 9. 2018

Festivalová jízdenka
Festivalová jízdenka
 

« zpět do rubriky