Socialisté mají v Ostravě problém. Musí se přeregistrovat

foto: www.socdemostrava.cz
foto: www.socdemostrava.cz
Pondělí, 19. 6. 2017, 14:08 - OSTRAVA - Členové ostravské ČSSD se v úterý nebo ve středu musí dostavit na krajský sekretariát strany a potvrdit tak svůj zájem o členství, jinak jim zanikne. Přeregistraci navrhl Krajský výkonný výbor ČSSD a předsednictvo strany ji schválilo. V Ostravě i v Moravskoslezském kraji proběhne přeregistrace vůbec poprvé.

„Chápeme rozhořčení členů nad tímto neobvyklým zásahem, také podle názoru okresního výkonného výboru k přeregistraci nebyl a není důvod. Rozhodnutí předsednictva strany však musíme respektovat, a proto doporučujeme všem členům, aby přišli k přeregistraci,“ uvedla Jana Vajdíková, předsedkyně Okresního výkonného výboru ČSSD Ostrava. Obává se, že vzhledem k negativní náladě uvnitř ČSSD velké množství lidí k registraci nepřijde.

Každý člen obdržel pozvání k přeregistraci s pokyny formou dopisu na konci května. Členové se mají dostavit v úterý, nebo ve středu.

Stanoveno bylo pouze jedno místo - krajský sekretariát strany na Sokolské třídě v centru Ostravy. Ostravská organizace má aktuálně přes 800 členů.

redakce Ostrava Online

« zpět do rubriky