Řidič usnul za volantem a způsobil nehodu. Fotogalerie

Čtvrtek, 14. 12. 2017, 9:20 - MOŠNOV - Dopravní policisté z Nového Jičína vyjížděli k dopravní nehodě, která se stala nedaleko Mošnova.

Dvaadvacetiletý řidič vozidla Škoda Fabia, který jel směrem na Příbor, usnul za volantem a vjel do protisměru, kde v tu chvíli projížděla dvaačtyřicetiletá řidička.

Ta aby zabránila střetu vozidel, strhla řízení svého vozu ke krajnici, kde bočně narazila do svodidla. Naštěstí během nárazu neutrpěla žádné zranění.

Vozidlo, ve kterém se nacházel spící řidič, dále pokračovalo v jízdě v protisměru, kde čelně narazilo do osobního automobilu, ve kterém se nacházel dvaašedesátiletý řidič a vedle něj o sedm let starší spolujezdkyně. Při nárazu utrpěli všichni zranění a museli být převezeni do nemocnice k dalšímu ošetření.

Řidič, který usnul za volantem a způsobil dopravní nehodu, je nyní podezřelý z přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti, za který mu v případě odsouzení hrozí až jeden rok za mřížemi nebo zákaz činnosti. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na více jak půl milionu korun.   

redakce Ostrava Online

 

 

« zpět do rubriky