RegioJet představí v Ostravě nejmodernější lokomotivu a přijme 100 nových zaměstnanců

RegioJet
RegioJet
Čtvrtek, 14. 6. 2018, 10:08 -

OSTRAVA - Až stovku nových zaměstnanců na pozice stevard a Team Leader (vedoucí vlakové posádky) plánuje RegioJet přijmout na Ostravsku během následujících týdnů. Uchazečům nabízí zajímavé zaměstnání, které je vhodné i pro čerstvé absolventy nebo i jako práce například při studiu na vysoké škole. Například na pozici stevard si zaměstnanci mohou vydělat až 28 tisíc Kč hrubého; pokud zastává pozici Team Leadera, může měsíční hrubá mzda činit až 40 tisíc Kč. Novinkou je to, že budoucí stevardi si mohou zvolit pro místo nástupu své práce také i přímo Ostravu – nejde tedy jen například o Havířov či Návsí.

„V letošním roce rosteme o rekordních 30 procent. Přidáváme na naše vlaky další vozy a jezdíme na nových mezinárodních linkách. Nejvíce personálu RegioJet vždy zaměstnával právě z Ostravska. Naši ostravští stevardi dnes obsluhují nejen spoje do Prahy, ale také mezinárodní vlaky z Prahy do Bratislavy. Od září chystáme další posílení těchto spojů a postupně nasadíme do provozu také 16 nových vozů Astra a navýšíme tak kapacitu již existujících spojů na Ostravsko. Pro tento růst potřebujeme další šikovné stevardky a stevardy,“ říká Radim Jančura, majitel společnosti RegioJet.

Nábor nových stevardů je ideální šance i pro čerstvé absolventy - RegioJet totiž přijímá stevardů nejen na plný úvazek, ale i na brigádu. RegioJet jedna z mála firem, která dává šanci i čerstvým absolventům. Je to skvělý začátek kariéry, práce u prestižního soukromého železničního dopravce a možnost, jak si středoškolské studium doplnit hned na začátku pracovního života o cenný údaj v životopisu.

Práce stevarda v RegioJetu je také dobrým základem pro další profesní růst v oblasti palubních služeb zákazníkům. Stevardi, kteří dříve působili v RegioJetu, dnes létají pro prestižní mezinárodní letecké dopravce a práce na žlutých linkách se pro ně stala skvělým odrazovým můstkem ke kariéře v oblacích. Pokud se současným stevard nechce vyletět do "oblak", máme pro těch nejlepších připraven kariérní postup v rámci firmy. V této chvíli tvoří 80% zaměstnanců zákaznického servisu a dispečinku bývalí stevardi.

V pondělí 18. 6. 2018 od 14:00 do 17:00 hodin představí RegioJet na nádraží Ostrava-Svinov svou nejmodernější lokomotivu Bombardier TRAXX

Příští pondělí 18. 6. 2018 představí na nádraží Ostrava – Svinov dopravce RegioJet široké veřejnosti svou nejmodernější lokomotivu Bombardier TRAXX a další služby. Akce je otevřena široké veřejnosti, je zdarma a bude se konat od 14:00 hodin do 17:00 hodin na Opavském nástupišti svinovského nádraží.

Kromě nové lokomotivy představí RegioJet zájemcům také své vozy a služby, které cestujícím poskytuje. Právě tato akce je také příležitostí, kam mohou přijít zájemci o práci na pozici stevarda a dozvědět se nejen více informací ale zároveň se přímo potkat se zaměstnanci personálního oddělení RegioJet a také si nanečisto vyzkoušet práci stevarda.

Lokomotiva TRAXX bude přístupna veřejnosti – včetně možnosti prohlédnout si stanoviště strojvedoucího a přímo od strojvedoucích instruktorů RegioJet se dozvědět více o tom, jak se taková moderní lokomotiva řídí.

Akce je také ideální například pro rodiny s dětmi, kterým se naskytne například unikátní příležitost podívat se do kabiny strojvedoucího v lokomotivě stejně jako si prohlédnout další dopravní techniku. Na místě budou přítomni zaměstnanci dopravce RegioJet, kteří budou zájemcům a návštěvníkům poskytovat informace jak o jednotlivých vystavených vozidlech, tak i o provozu vlaků RegioJet.

« zpět do rubriky