Průvod, tramvaj a oficiální afterparty. Doprovodné akce, které dotvářejí Majáles Ostrava

Majáles v Ostravě
Majáles v Ostravě
Pondělí, 13. 5. 2019, 10:48 -

Letošní téma Majálesového průvodu jde ruku v ruce s novou grafikou. Ta je totiž zelenější, hravější a květnatější. Z toho důvodu se účastníci mohou těšit na téma Džungle.

Jedinečný průvod započne v 12:30 (17. 5.) na Husově sadu. Poté se potáhne přes Masarykovo náměstí, Černou louku a přes lásku dojde do areálu Slezkoostravského hradu. Na každé zastávce čeká účastníky průvodu nějaké překvapení nebo soutěž.

Nejenže je pro účastníky s maskou vstup na Majáles Ostrava zdarma, ale navíc mohou soutěžit v kategorii nejlepší maska o ceny, jako je například nový foťák nebo tiskárna.

Více informací na události: https://www.facebook.com/events/2821804264711997/

MAJÁLESOVÁ TRAMVAJ

Zpívající a veselá Majálesová tramvaj vyjede ze zastávky Rektorát VŠB ve dvou časech, a to 15:00 a 17:00 (17. 5.). Postupně zastaví na Telekomunikační škola - Svinov Mosty - Mariánské náměstí - Dům Energetiky - Krajský úřad - Náměstí republiky - Karolina - U Hradu. I tento rok bude v tramvaji živá hudba. Celou akci finančně podpořila Ostravská univerzita.

Více informací na události: https://www.facebook.com/events/1418132861663028/

MAJÁLESOVÁ AFTERPARTY

Jediná a oficiální Majálesová afterparty se uskuteční v den Majálesu, a to již od 20:00 do soboty 06:00. Můžete se těšit na několik stylů. Zazní Drum and Bass, Techno, Reagge aj. Účastníci to nebudou mít z Majálesu Ostrava daleko, afteparty se totiž uskuteční hned za lávkou v klubu Marley. Pro účastníky Majálesu bude vstup za pouhých 50 Kč.

LÍSTKY

Lístky mohou zájemci kupovat online na adrese http://www.majalesostrava.cz/vstupenky/ nebo v kamenných prodejnách po celé Ostravě. Majálesové lístky se dají sehnat ve sbírkách Moment či v kavárnách CøKafe centrum i pobočka v Porubě a na všech pobočkách OIS. Vstupenky lze zakoupit také u našeho generálního partnera. Pro rok 2019 se jim stal Colliery CrossFit Ostrava. Až do 14. května koupí zájemci lístky za 250 Kč.  Na místě bude stát lístek 299 Kč.

POŘADATEL A PODĚKOVÁNÍ

I tento rok je tradice Majálesu Ostrava dodržena - stále je pořádán studenty (studentská organizace younie) z Vysoké školy báňská – Technické univerzity Ostrava a Ostravské univerzity. Tímto děkujeme oběma vysokým školám, městu Ostrava a Moravskoslezkému kraji za jejich podporu.

« zpět do rubriky