Primátor navštívil první ostravské miminko

Pondělí, 4. 1. 2016, 10:16 - OSTRAVA - Prvním miminkem roku 2016 narozeným v Městské nemocnici Ostrava se stala Valentýna Borsuková. Na svět přišla 1. ledna v 6.28 hodin na oddělení Gynekologie a porodnictví a po narození vážila 3210 gramů a měřila devětačtyřicet centimetrů. Maminka Andrea je ze Zábřehu a ve svých třiatřiceti letech je prvorodičkou. Porod byl velmi rychlý, lékařem byla přijata v 5.30 a v 6.28 byla holčička na světě. Obě jsou v pořádku, maminka kojí a miminko má u sebe. Ve volných chvílích čte blahopřejné SMSky, kterých jí přišlo více než tisíc. Štěstím září i tatínek Michal.

Primátor Tomáš Macura dnes ráno navštívil první ostravské miminko, které se narodilo v roce 2016 v Městské nemocnici Ostrava.

Spolu s gratulacemi a přáním do nového roku předal mamince Andrei a její Valentýnce věcné dary – symbolický dárkový koš, poukázky v hodnotě 4000 korun na nákupy v obchodní galerii Forum Nová Karolina a plyšového krtka asi třikrát většího než miminko.

Spolu s primátorem přišli blahopřát zastupující ředitel Městské nemocnice Ostrava Josef Grochol, primář oddělení Gynekologie a porodnictví MNO Marek Ožana a další.

redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky