Při strážce aut byla zraněna řidička

Pátek, 22. 7. 2016, 9:39 - OSTRAVA - Jednotka profesionálních hasičů (HZS MSK) ze stanice Ostrava-Fifejdy zasahovala ve čtvrtek 21.7. v podvečer a večer v centru města na rohu Poděbradovy a Janáčkovy ulice, kde se střetly dva osobní automobily – Škoda Roomster a Renault Megane. Hasiči museli z Roomsteru vyprostit zraněnou a zaklíněnou řidičku středního věku, Renault byl při jejich příjezdu prázdný.

Operační středisko hasičů bylo o nehodě dvou vozidel, která skončila na chodníku, informováno ve čtvrteční podvečer ve čtvrt na šest. Na roh zmiňovaných ulic vyjela jednotka Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje (HZS MSK) ze stanice Fifejdy.

Hasiči zajistili místo nehody a zabezpečili obě havarovaná auta před případným požárem. Žena uvnitř Roomsteru byla při vědomí a s hasiči komunikovala. Ti použili na její opatrné vyproštění páteřní desku a také jí nasadili krční límec. Po úspěšném vyproštění ji předali týmu ZZS MSK.

Po zdokumentování nehody zde hasiči uklidili a místo nehody předali ho Policii ČR. Na základnu dorazili v sedm hodin večer.

redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky