Poliklinika nabídne bezplatná vyšetření od hlavy, až k patě

Pondělí, 24. 10. 2016, 11:08 - OSTRAVA - Poliklinika Agel Ostrava otevře ve středu 26. října své brány veřejnosti a všem zájemcům o preventivní zdravotní prohlídky nabídne plejádu vyšetření zdarma. K dispozici bude měření řídnutí kostí, ultrazvuková vyšetření, vyšetření kožních znamének, vyšetření sluchu a také měření cukru v krvi, cholesterolu či krevního tlaku. Akce bude probíhat na Poliklinice Agel na Tyršově ulici, u kina Vesmír, a to od 9 do 17 hodin.

„Prevence je zcela zásadní pro zachování dobrého zdraví, a ve většině případů je to právě včasný záchyt onemocněn či obtíží, který rozhodne o úspěšnosti léčby. Lidé ale občas na prevenci zapomínají, podceňují ji, nebo raději opomíjejí kvůli nutným finančním výdajům. To chceme naší preventivní akcí změnit,“ vysvětluje MUDr. Bogna Jiravská-Godula, ředitelka Polikliniky Agel Ostrava s tím, že akce je určena jak lidem, kteří jsou jen zvědaví na svůj zdravotní stav, tak i všem, které trápí jakékoliv obtíže a návštěvu lékaře zatím odkládali.

Do akce bude zapojena kožní ambulance, ambulance ORL, interna a radiodiagnostika. Veškerá nabízená preventivní vyšetření přitom budou moci zájemci absolvovat zdarma i bez předchozí objednávky či doporučení. „Komplexní výčet nabízených vyšetření zahrne vyšetření řídnutí kostí denzitometrem, ultrazvukové vyšetření dolních končetin či štítné žlázy, vyšetření kožních znamének, audiologické vyšetření sluchu a také měření cholesterolu, krevního tlaku a cukru v krvi,“ vyjmenovává Bogna Jiravská-Godula.

redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky