Policisté již mají podezřelého, co unesl holčičku

Úterý, 27. 9. 2016, 10:58 - TŘINEC - Pouze pár hodin trvalo policistům, aby zatkli podezřelého, který se měl podílet na včerejším zmizení šestileté holčičky v třineckém lesoparku.

Holčička se ztratila kolem jedné hodiny odpoledne, podle včerejšího sdělení policejní mluvčí ji policisté začali hledat kolem15. hodiny.

"Do akce byly nasazeny všechny síly a prostředky, na místě zasahovalo několik desítek policistů, včetně městské policie, kteří propátrávali nejen místní lesopark, ale také jeho okolí. Nechybělo také několik psovodů se služebními psy a vrtulník, který monitoroval oblast a vytipované osoby ze vzduchu. Díky pohotové práci a koordinaci zmíněných složek se podařilo zadržet podezřelou osobu, se kterou jsou nyní prováděny další nezbytné úkony," sdělila dnes policejní komisařka Lenka Sikorová s tím, že vzhledem ke stádiu prověřování a věku dítěte nemůže v tuto chvíli poskytnout bližší informace.

Podle některých informací byla holčička nalezena bez oblečení se stopami škrcení na krku, někteří mluví o únosu či dokonce znásilnění.

redakce Ostrava Online

« zpět do rubriky