Policisté hledají partu lupičů. Poznáte je?

Pátek, 3. 2. 2017, 8:16 - OSTRAVA - Ostravští kriminalisté hledají skupinu lupičů, tří žen a tří mužů, kteří v tramvaji brutálně napadli a okradli osmadvacetiletého muže.

Vše se odehrálo 21. ledna ve čtvrt na dvě ráno během jízdy v tramvaji číslo 2, která jela z Ostravy - Výškovic do centra Ostravy. Nedaleko zastávky Vysoké pece jeden z party násilníků udeřil oběť lahví do hlavy, a potom s ním smýkali po voze. Přitom došlo k rozbití okna tramvaje.

Napadený cestující přišel při útoku o špekry ze zlata a peněženku s hotovostí. Celkově způsobena škoda odcizením byla vyčíslena na částku téměř deset tisíc korun.

Potom co tramvaj zastavila na zastávce Vysoké pece, pachatelé z ní vystoupili a pokračovali pěšky směrem do centra Ostravy. Zde byli zachyceni monitorovacím kamerovým systémem.

Pachatelům hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

Po přepadení měl k přepadenému přistoupit neznámy muž, možný svědek, který se ho ptal, zda potřebuje pomoc.

Policie žádá tohoto muže případně další svědky, kteří mohou ke skutku podat jakoukoliv relevantní informaci, aby se přihlásili na kterékoliv služebně Policie České republiky, služebním telefonním čísle 974 726 625 nebo bezplatné telefonní lince 158. 





redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky