Policie zná totožnost muže, který znásilnil ženu ve Vratimově! Pomozte při pátrání.

Lubomír Varga
Lubomír Varga
Čtvrtek, 26. 4. 2018, 11:37 -

OSTRAVA - včera jsme vás informovali o znásilnění ženy ve Vratimově (celý článek zde: http://www.ostrava-online.cz/zpravy/pozor-policie-patra-po-pachateli-ktery-znasilnil-zenu-ve-vratimove ). Policie již zná totožnost pachatele, Žádá občany o pomoc při pátrání.

Policie ČR:

Žádáme o součinnost při pátrání po 27letém Lubomíru Vargovi z Ostravy. K popisu hledaného lze uvést, že je vysoký 170 cm, hubené postavy, krátkých hnědých vlasů, modrých očí. Naposledy byl oblečen v hnědé triko, šedé kraťasy, obut do bílých tenisek. Může pohybovat na jízdním kole v okolí cyklostezek Ostrava-Frýdek-Místek v oblasti Nové Bělé a Vratimova.

Muž je podezřelý ze zvlášť závažného protiprávního jednání mravnostního i násilného charakteru. Veškeré informace k hledané osobě lze sdělit na lince 158 nebo přímo kriminalistům 974 726 735. Za pomoc veřejnosti děkujeme.

Pakliže hledaného muže zaregistrujete, pak informaci sdělte na tísňové lince, sami nečiňte žádných opatření k jeho zadržení, neboť není vyloučeno nestandardní jednání hledaného a újma na zdraví.

 

Redakce Ostrava Online

 



Lubomír Varga
Lubomír Varga
 

« zpět do rubriky