Po nehodě zůstalo na místě pět zraněných

Čtvrtek, 16. 11. 2017, 8:08 - DOBROSLAVICE - Zdravotnická záchranná služba zasahovala ve středu 15. listopadu odpoledne u dopravní nehody s pěti zraněnými účastníky v obci Dobroslavice na Opavsku. Událost převzali operátoři před půl čtvrtou. Na pomoc byly vyslány dvě posádky rychlé zdravotnické pomoci, a to z Hlučína a Ostravy.

Mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl uvedl: "Týmy záchranné služby ošetřovaly tři dospělé osoby a dvě děti: Devítiletá dívka byla zraněna v oblasti hlavy, dvanáctiletý chlapec utrpěl poranění hrudníku. Dvě ženy ve věku 45 a 69 let měly rovněž poranění hrudníku, pětačtyřicetiletý muž pak poranění hlavy a hrudníku. Všichni pacienti byli při vědomí a jejich zranění byla středně těžká, nebo lehká. Po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče je všechny záchranáři přepravili na úrazovou ambulanci Fakultní nemocnice v Ostravě." Dodal na závěr.

U celkem sedmi dopravních nehod ošetřili ve středu záchranáři třináct osob. U dvou, došlo ke střetu automobilu s chodcem a cyklistou, šlo o nehody automobilů.

redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky