Ostrava zažije největší outletový výprodej a parkurovou show

OAM letní výprodej
OAM letní výprodej
Úterý, 20. 8. 2019, 21:38 - Desítky obchodů nabídnou výhodné kousky hlavně sezónního zboží, oblečení, obuvi nebo sportovního oblečení. 

O víkendu 23. až 25. srpna proběhne v Outlet Arena Moravia, největším outletovém centru na Moravě, finální výprodejový víkend se slevami až 80 %. Návštěvníci se mohou těšit na širokou nabídku značek jako Benetton, Gant, Gas, Max Tara, Pietro Filipi, Pepe Jeans, Tom Tailor a mnoho dalších.

„V našem outletovém centru zákazníci nakoupí zboží, které nikde jinde nenajdou a nekoupí. Jedná se o speciální doprodeje kolekcí, sezónní zboží anebo speciální outletové kolekce, u kterých garantujeme slevu 30 % každý den. A tento víkend to bude až 80 %. Pevně věříme, že si zákazníci finální výprodejový víkend užijí společně s doprovodným programem,“ říká Šárka Kreissová, marketingová manažerka Outlet Arena Moravia

V ostravském outletu se představí v sobotu 24. srpna jedna z předních českých parkourových skupin Improve Yourself s parkourovým králem Lubem Baumem v čele. Téměř 250 m2 se promění v profesionální parkourovou zónu, kde mistři svého oboru předvedou exhibiční show plnou akrobatických triků, salt, flipů a přeskoků. Dále bude připravena autogramiáda s Lubem Baumem, workshopy, soutěže a možnost stát se členem parkourové komunity při náboru nových členů.

OAM parkour show
OAM parkour show
 

« zpět do rubriky