Ostrava se na veletrhu v Mnichově představí již po patnácté

Pátek, 30. 9. 2016, 8:03 - OSTRAVA - Prestižní veletrh nemovitostí a investičních příležitostí se uskuteční od 4. do 6. října 2016. Partnery Ostravy, která bude na veletrhu zastoupena náměstky primátora Michalem Mariánkem a Martinem Štěpánkem, budou ve společné expozici společnosti Asental, Multi Czech Republic, PRK Partners, CASUA a UBM Bohemia Development. Investoři budou mít znovu možnost získat ucelený přehled o celém regionu a jeho investičních příležitostech. Součástí prezentace města na veletrhu bude také doprovodný program. Akce pro potenciální investory se na ostravském stánku uskuteční v úterý 4. října od 15 hodin.

Na veletrhu představí Ostrava investorům a obchodním partnerům svůj potenciál v širokém spektru. Zájem o region roste poté, co byla podepsána investiční smlouva s firmou Hyundai Mobis jako nově příchozího investora do průmyslové zóny Ostrava-Mošnov, která je jedním z hlavních prezentovaných projektů Ostravy na veletrhu. Na EXPO REALu bude Ostrava prezentovat také novinky v projektu Vědecko-technologického parku včetně Centra excelence IT4Innovations (IT4I). Superpočítač Salomon je podle žebříčku TOP 500 oficiálně 40. nejvýkonnějším superpočítačem na světě.

Mimo to i v letošním roce město usilovně pracuje na záměru propojení historického centra Ostravy s Černou loukou a navazujícím přírodním prostorem řeky Ostravice.

Dalšími prezentovanými projekty Ostravy na veletrhu budou ukázkové revitalizace rozsáhlých území (Karolina, Dolní Vítkovice a v rámci tohoto areálu přestavba bývalého Vítkovického plynojemu na multifunkční aulu Gong) i strategické projekty.

redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky