Nová Karolina Park hlásí nové nájemce

Středa, 12. 10. 2016, 17:20 - OSTRAVA - Nová Karolina Park v Ostravě pronajala dalších 519 m2 retailových ploch. Novými nájemci jsou česká těžební společnost MND, Záložna Creditas, spořitelní družstvo a dále pak výdejna parfumérie a kosmetiky Parfums.cz a obchod s biopotravinami a zdravou stravou Country Life.

Nová Karolina Park, architektonicky jedinečná administrativní budova, nabízí kromě kancelářských prostor také obchodní prostory v atraktivní lokalitě nově urbanizovaného území Ostravy. Právě díky výhodnému a strategickému umístění je vyhledávaným místem společností, které chtějí být v Ostravě v centru dění.

Společnost Moravské naftové doly a.s. si na 64 m2 v jihozápadní části budovy směrem k obchodnímu centru Forum Nová Karolina, zřídila své třetí zákaznické centrum v republice. Zároveň je to první franchisingová pobočka provozovaná ve spolupráci se společností Efsete.r.o. Na ostravské pobočce si mohou zákazníci nechat nezávazně vypočítat úsporu na energiích s MND a v případě zájmu zde mohou rovnou uzavřít smlouvu na dodávku plynu či elektřiny. „Prostory Nová Karolina Park jsme zvolili z prostého důvodu: celá oblast Nové Karoliny se pomalu ale jistě stává centrem všeho dění v Ostravě včetně kulturních akcí, stává se místem setkávání lidí a MND chce být součástí, chce být blíže lidem. Zároveň chceme být dobrými sousedy pro ostatní nájemce NKP, kteří dávají tomuto místu punc seriózní adresy,“ říká Martin Benko, project manager Efsete s.r.o. Zákaznické centrum bude otevřeno každý pracovní den od 8:00 do 18:00 hod.

Záložna Creditas, spořitelní družstvo, brzy otevře v budově Nová Karolina Park svou druhou klientskou pobočku v Ostravě. Díky tomu bude blíž svým potenciálním i stávajícím zákazníkům, kterým radí s jejich osobními i firemními financemi. Klientské centrum bude otevřeno od pondělí do pátku od 9:00 do 17:00 hod. „Nová Karolina Park má skvělé parametry co do kvality prostor, což je důležité pro náš koncept moderních a přitom útulných poboček. Pro zákazníky je výhodná polohou ve středu města, dopravní dostupností či parkováním. Řada z nich nejspíš využije i služeb blízkého nákupního centra,“ říká Kamil Rataj, místopředseda představenstva Záložny Crdeitas. „Navíc pokrytím Ostravy a okolí výborně doplní naši stávající pobočku ve čtvrti Poruba,“ dodává Kamil Rataj.

Parfums.cz, jeden z největších e-shopů v České republice s parfémy a kosmetikou, do Vánoc otevře v NKP svou vůbec první výdejnu v Ostravě. Na 230 m2 v jihozápadním průchodu do vnitrobloku budovy si budou moct zákazníci vyzvednout své objednávky z internetového obchodu Parfums.cz nebo si vyzkoušet nové kosmetické přípravky či vůně, které si mohou přímo na místě zakoupit.  „Primárně nám šlo o to, abychom našli reprezentativní místo, které obyvatelé Ostravy dobře znají. Aby případná navigace, jak nás najít, byla co nejjednodušší. Zároveň nám vyšla Nová Karolina Park vstříc s našimi požadavky na prostory. Tato kombinace byla pro naše rozhodnutí nejdůležitější,“ komentuje Radek Ondrášík, marketingový ředitel Parfums.cz.

První prodejna Country Life mimo Prahu bude v průběhu listopadu otevřena v cípu jižní části budovy Nová Karolina Park, v ulici Na Karolíně. V obchodě o rozloze 126 m2 naleznou zákazníci široký sortiment zdravé stravy, biopotravin, produktů z vlastní biopekárny, přírodní i biokosmetiku
a ekologické čisticí prostředky. „Je to naše první pobočka v Ostravě a též první pobočka mimo Prahu. Ostravu jsme viděli jako výzvu i s ohledem na charakteru objektu, který je nový, ze tří stran prosklený. Je zcela odlišný od našich stávajících provozů, umístěných ve staré, případně i historické zástavbě
v Praze,“ podotýká Otakar Jiránek, ředitel společnosti Country Life.

redakce Ostrava Online

« zpět do rubriky