Nehoda si vyžádala zranění pěti mladých lidí

Sobota, 9. 12. 2017, 10:16 - HORNÍ BLUDOVICE - Záchranáři a hasiči zasahovali v noci z pátku na sobotu u vážné dopravní nehody. Po druhé hodině ráno přijalo krajské operační středisko informaci o havárii osobního automobilu, který narazil do stromu u Horních Bludovic.

Záchranáři ošetřili celkem pět mladých lidí. Všichni byli při vědomí, některé však bylo nutné z havarovaného vozidla vyprostit.

Zraněné byly čtyři dívky ve věku sedmnáct až devatenáct let. Dvě z nich utrpěly poranění páteře a musely být transportovány na urgentní příjem ostravské Fakultní nemocnice, další dvě pak byly ošetřeny se středně závažným poraněním hlavy a záchranáři je předali k dalšímu ošetření na chirurgické ambulanci nemocnice Havířov.

Dlším zraněným byl dvacetiletý mladík, který měl zraněná záda a ruce, a také on byl po poskytnutí přednemocniční péče přepraven do havířovské nemocnice.

Mluvčí moravskoslezských hasičů Jakub Kozák k nehodě uvedl: "Osobní automobil vyjel mimo komunikaci, převrátil se na bok a zůstal opřený o strom. Celkem v něm cestovalo pět osob, dva lidé zůstali po nehodě uvnitř. Zasahující hasiči je postupně dostali ven pátými dveřmi a předali je záchranné službě."

redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky