Násilník oběť srazil pěstmi na zem a kopl do hlavy

útok násilníka

Pondělí, 24. 4. 2017, 11:21 - OSTRAVA - Ostravští policisté pátrají po násilníkovi, který pěstmi napadl 31letého muže. K útoku došlo v sobotu 18. března kolem půl třetí ráno před vstupem do objektu na ulici Dr. Martínka v Ostravě-Hrabůvce.

Mluvčí moravskoslezských policistů Gabriela Holčáková k případu uvedla: "Před fyzickým útokem se měli oba muži spolu s dalšími nacházet na tanečním parketu. Po opuštění místa došlo k prověřovanému incidentu. Zatím neznámý muž opakovaně udeřil poškozeného pěstí takovou intenzitou, že upadl na zem, ležícího kopl do hlavy a z místa odešel. Zraněný muž byl ošetřen záchranáři a převezen do nemocnice k dalšímu ošetření.

K objasnění okolnosti události jsme zahájili úkony trestního řízení pro trestné činy ublížení na zdraví a výtržnictví. Pachateli skutku tak hrozí trest odnětí svobody až na tři léta. Žádáme svědky, kteří mohou k objasnění události poskytnout informace, poznají neznámého muže na záznamu, aby nás kontaktovali na lince 158. Za pomoc děkujeme. Motiv činu je rovněž prověřován." Řekla na závěr mluvčí.

redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky