Na místě nehody zůstali tři vážně zranění

Úterý, 27. 12. 2016, 3:28 - KRNOV - Hasiči a záchranáři zasahovali v neděli dopoledne na okraji Krnova, v místní části Krásné Loučky, u nehody dvou osobních automobilů, která si vyžádala tři zranění. Z vozidla Subaru Legacy museli hasiči vyprostit zraněnou dospělou osobu a zraněné dítě, řidič tohoto auta vyvázl bez zranění. Zranění utrpěl také řidič druhého auta – Škody Octavia.

Záchranáři a hasiči byli o nehodě informováni v neděli po desáté hodině dopoledne. Oba vyproštění zranění skončili v péči zdravotníků.

Mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl k nehodě uvedl: "Záchranáři museli ošetřit tři účastníky nehody.

Jedenáctiletého chlapce bylo nutno nejprve vyprostit z havarovaného vozidla. Byl v bezvědomí a přímém ohrožení života. Zasahující lékaři u něj zjistili poranění hrudníku. Zdravotníci zajistili jeho dýchací cesty, připojili ho k přístrojem řízenému dýchání. Letečtí záchranáři dítě přepravili do ostravské Fakultní nemocnice. 

Osmatřicetiletá žena musela být ošetřena s poraněním páteře a hrudníku, šestačtyřicetiletý muž pak s poraněním hrudníku a horní končetiny. Oba následně sanitky transportovaly na urgentní příjem nemocnice v Krnově.     



redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky