Mladík střet s vlakem nepřežil, starší muž byl vážně zraněn

Sobota, 18. 11. 2017, 18:57 - FRÝDEK - MÍSTEK - Hned dvě události, při kterých došlo dnes ke střetům vlaku a osob, prověřují frýdecko-místečtí kriminalisté. První událost byla oznámena asi patnáct minut před jednou hodinou odpoledne hodin odpoledne na železniční trati v katastru Frýdku - Místku.

Osobní vlak zde srazil devatináctiletého mladíka a ten na místě zemřel. Strojvedoucí nebyl ovlivněn alkoholem. Blízkým zesnulého sdělila tragickou událost policejní krizová interventka. Prověřována je verze sebevraždy, nicméně prověřování pokračuje.

Krátce před čtvrt na tři odpoledne přijali policisté další oznámení o střetu člověka s vlakem, a to znovu na Frýdecko-Místecku, tentokrát v Ropici.

Pětapadesátiletý muž se pravděpodobně před událostí nacházel v kolejišti, při střetu s vlakem byl velmi vážně zraněn, ošetřen záchranáři a transportován letecky do nemocnice. Podle všeho se bude jednat o nešťastnou náhodu. Strojvedoucí nebyl ovlivněn alkoholem, další lidé ani v tomto druhém případě zraněni nebyli.

V obou případech byl provoz na železničních tratích po dobu vyšetřování přerušen.

redakce Ostrava Online

« zpět do rubriky