Kytičkový den v Ostravě ve středu 15.5.2019

Kytičkový den
Kytičkový den
Pondělí, 13. 5. 2019, 10:19 - Ve středu 15.5.2019 Roztančíme Karolinu s kytičkou ve klopě - OVAHELP v Ostravě a Český den proti rakovině, tentokrát úplně jinak.

Ve středu 15.5.2019 Roztančíme Karolinu s kytičkou ve klopě - OVAHELP v Ostravě a Český den proti rakovině, tentokrát úplně jinak.

Vážení občané Ostravy a okolí, každoročně jste v polovině května potkávali na různých místech našeho krásného města dobré lidi, kteří Vám nabízeli za pouhých 20 korun žlutou kytičku, abyste tím podpořili úžasnou věc - sbírku Ligy proti rakovině.

Letos to bude trochu jiné. V Ostravě se od listopadu loňského roku naplno a pro vás všechny rozjela činnost OVAHELPu, což je centrum na pomoc onkologicky nemocným lidem, ale i všem ostatním. Zakladatelka centra, paní Zdeňka Hyvnarová by velmi ráda s Vámi všemi letos oslavila Český den proti rakovině nejen tradičním žlutým kvítkem se stužkou meruňkové barvy, což je symbol rakoviny plic, ale i projevem radosti ze života, a proto VÁS všechny zve:

ROZTANČEME KAROLÍNU S KYTIČKOU V KLOPĚ

V letošním roce se přidáme ke všem, kteří proti rakovině bojují

ve středu 15. května 2019  a to v prostorách Nové Karolíny

Tam a v širokém okolí budou po celý den studenti a dobrovolníci nabízet známé žluté kytičky – do stanoveného vaku, za každou z nich podle pravidel sbírky přibude minimálně 20 korun. A všichni hodní a empatičtí lidé, kteří přijdou a pomohou svou dvacetikorunou - ale nebráníme se i vyšší částce, budou odměnění velkým dárkem, protože v Ostravě je mnoho úžasných lidi, kteří se pro dobrou věc dokáží rozdat.

Tím dárkem bude pro Vás úžasný program. A co pro Vás tedy OVAHEP na středu 15.května v Karolíně připravil? Všechny podrobnosti o programu najdete na www.ovahelp.cz, ale hlavním hostem celého odpoledne bude pan Jakub Mazuch – mistr Evropy v tanci, který se svoji partnerkou Míšou věnují letošní ročník DANCE FOR PEOPLE tomuto dni a Ovahelpu. A oni se postarají o to, aby se celá Karolína roztančila v rytmu salzy.

Celým odpoledním programem, který začne už ve 13,oo nás provede v roli moderátora pan Jiří TILL.

Další informace  a detailní program najdete na www.ovahelp.cz

« zpět do rubriky