Koupaliště v Opavě zahájí sezónu v půlce června

www.koupalisteopava.cz
www.koupalisteopava.cz
Neděle, 28. 5. 2017, 13:47 - OPAVA - Městské koupaliště v Opavě se už těší na návštěvníky. Oficiálně bude otevřeno 16. června a provoz ukončí tradičně s posledním dnem prázdnin. Za příznivého počasí bude otevřeno denně od 9 do 19 hodin. „Základní vstupné je stejné jako v loni, tedy 60 korun, dále nově nabízíme dětské vstupné za 40 korun a zlevněné vstupy od 16. hodiny odpolední. Voda v bazénech je přihřívaná, v ceně je i vstup na tobogány nebo zapůjčení dřevěných opalovacích lehátek, ta ale máme jen v omezeném množství,“ zve všechny Martin Girášek, provozně technický náměstek Technických služeb, které areál koupaliště provozují.

Příchozí si mohou zahrát také minigolg, plážový volejbal nebo vodní fotbálek, děti mají k dispozici dětské hřiště, nafukovací skákací hrad, skákací KOMBO a trampolínu. V celém areálu se lze zdarma napojit k wifi.

V současné době probíhají na koupališti přípravné údržbové práce, jako je nátěr dna tobogánových bazénků, čištění a desinfekce či příprava travnatých ploch. Veškeré aktuální informace je možné najít na webových stránkách  www.koupalisteopava.cz.  Na nich mohou návštěvníci sdělovat i své případné připomínky.

redakce Ostrava Online

« zpět do rubriky