Kde v Ostravě najdete kvalitní obchod s látkami, úplety nebo kočárkovinami?

gabinka.cz
gabinka.cz
Pátek, 29. 6. 2018, 8:09 - Jelikož ceny takřka všeho rostou neskonalým tempem nahoru, lidé začínají sázet na svou kreativitu a začínají nejednu věc vyrábět sami. Na internetu se navíc hromadí řada postupů a návodů na to, jak si vyrobit třeba nábytek z palet nebo jak dětem udělat radost ručně šitými hračkami. 

Jelikož ceny takřka všeho rostou neskonalým tempem nahoru, lidé začínají sázet na svou kreativitu a začínají nejednu věc vyrábět sami. Na internetu se navíc hromadí řada postupů a návodů na to, jak si vyrobit třeba nábytek z palet nebo jak dětem udělat radost ručně šitými hračkami. Pokud jste se dali právě do šití, do kterého se pouštíte v podvečer u televizního seriálu, potřebujete ke své tvorbě nejen nitě a jehly, ale také dostatek látek. Jenže po kvalitních látkách jako by se slehla zem. Nevěste hlavu, máme pro vás naštěstí jeden tip na kvalitní obchod nejen s úplety a kočárkovinami, ale také s teplákovinami a dalšími galanterními potřebami.

Najít kvalitní látky a galanterní potřeby je dnes jako hledání jehly v kupce sena. Většinou narazíme na nekvalitní látky, které se trhají nebo jsou tak tenké, že se s nimi hůře pracuje. Pokud hledáte kvalitní látky, s nimiž se bude dobře pracovat, nakupujte v kamenné prodejně či v internetovém obchodě gabinka.cz, kde najdete nejvíce kočárkovin skladem.

Gabinka.cz jako rodinná firma

Gabinka.cz je ryze rodinný podnik, kde všichni všechno dělají s láskou a vše směřují ke spokojenosti zákazníků. V případě potřeby se vychází vstříc, stejně tak můžete očekávat i radu buď e-mailem, nebo telefonicky. Látky, které jsou v obchodě nabízeny, pochází z České republiky, řada z nich je také z dovozu. V případě, že byste si při objednávání nevěděli rady se sladěním barev, stačí u objednávky uvést, že chcete poradit.

E-shop i kamenná prodejna se tedy tímto vřelým a otevřeným přístupem liší do své konkurence, ostatně právě přístup se podílí na dlouholetém fungování podniku, kam se zákazníci rádi vrací.

Obchod najdete na náměstí Antonie Bejdové 1809/2, Ostrava – Poruba.

Vše začalo narozením čtvrtého dítěte

Za prosperujícím obchodem stojí majitelka Gabriela Kubalová, která šije už od roku 1992. Zatímco z počátku se zaměřovala na zakázkové šití a opravy oděvů, později se byznys překlenul v šití pro děti a kočárky. Před devíti lety si otevřela obchod a také založila e-shop, o který se nyní stará její manžel. Jak již bylo zmíněno, jedná se dnes o ryze rodinnou firmu zaměřující se nejen na prodej kočárkovin, úpletů a teplákovin, ale také na vlastní šité výrobky, jako jsou dětské sukýnky.

 

gabinka.cz
gabinka.cz
gabinka.cz
gabinka.cz
gabinka.cz
gabinka.cz
 

« zpět do rubriky