Jak postavit energeticky pasivní dům? Poradí Nezávislé centrum

Pátek, 29. 4. 2016, 9:59 - OSTRAVA - Uvažujete o stavbě pasivního domu? Chcete o něm zjistit více informací, ale nezávislých, od fundovaných odborníků? Potom máte jedinečnou šanci. Centrum pasivního domu představí v Ostravě vůbec poprvé svůj kurz nazvaný „Jak na kvalitní dům? Nebojte se stavět“. Určen je právě široké veřejnosti.

Centrum pasivního domu pořádá kurzy pro veřejnost pravidelně v Praze a Brně, kde je navštěvují stovky posluchačů. Ostravané se s takovým seminářem seznámí poprvé. Během několikahodinového školení se o energeticky pasivních domech dozví vše podstatné a dotazy jim zodpoví, přímo na místě, fundovaný expert.

Ten je přísně nezávislý a nereprezentuje žádnou firmu „Kurz je určen ideálně pro ty, kteří o stavbě pasivního domu uvažují a potřebují získat přesné a jasné informace. V rámci našeho semináře takové zájemce seznámíme s podstatou pasivních domů, se zásadami stavby ale i tím, na co si při realizaci dávat pozor.

Běžně zodpovídáme také řadu dotazů,“ vysvětluje náplň školení expert Centra pasivního domu Ing. Libor Hrubý.

Kurz pro veřejnost uspořádá Centrum pasivního domu v budově společnosti Intoza 27. května od 8:30 do 17 hodin. Cena vstupného je 499korun.

redakce Ostrava Online

« zpět do rubriky