Havárii na dálnici nepřežili dva lidé

Pátek, 18. 8. 2017, 16:26 - KUJAVY – Dnes, krátce po půl jedné hodině odpoledne, přijalo zdravotnické operační středisko záchranářů zprávu o nehodě osobního a nákladního automobilu na dálnici nedaleko obce Kujavy na Novojičínsku. Ke zraněným byl vyslán vrtulník letecké záchranné služby spolu s dvěma pozemními posádkami ze stanoviště ve Fulneku a Studénce.

Záchranáři na místě nehody ošetřovali dva zraněné. Čtyřicetiletý muž si stěžoval na bolest nohy a hrudníku. Po podání léků a ošetření poranění byl pozemní posádku převezen na oddělení urgentního příjmu do Fakultní nemocnice v Ostravě.

Dalším pacientem byl osmatřicetiletý muž. Při nehodě utrpěl poranění hlavy a popáleninu dolní končetiny, se záchranáři komunikoval. Po poskytnutí přednemocniční lékařské péče byl letecky transportován také do Fakultní nemocnice v Ostravě na urgentní příjem.

V osobním automobilu cestovaly ještě dvě osoby, které zůstaly po nehodě zaklíněné. Zasahující lékař byl nucen konstatovat jejich smrt pro zranění neslučitelná se životem. 

Okolnosti nehody vyšetřuje Policie ČR a bližší informace nejsou známy.

redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky