Hasiči vyprošťovali řidiče Hondy v Rudné ulici

Středa, 29. 3. 2017, 14:15 - OSTRAVA - Dvě jednotky profesionálních hasičů a záchranáři zasahovali ve středu dopoledne v Ostravě - Porubě u nehody osobního automobilu Honda a nákladního automobilu Iveco, které se střetly na frekventované Rudné ulici. Hasiči museli opatrně vyprostit zraněného a zaklíněného řidiče Hondy ve středním věku, zraněná byla i žena a dítě v osobním autě.

Operační středisko bylo o nehodě informováno ve středu před půl jedenáctou dopolední. Na čtyřproudé Rudné ulici, nedaleko sjezdu na ulici Nad Porubkou, se na konci zúžení - kvůli déletrvajícím stavebním pracím, střetla dvě vozidla a bylo nahlášeno zranění lidí. .

Hasiči zabezpečili obě havarovaná vozidla před případným požárem a z místa řidiče v osobním automobilu vyprostili hydraulickými nástroji zraněného řidiče. Předali jej týmu zdravotníků a byl transportován vrtulníkem do Fakultní nemocnice v Ostravě, další dva zranění byli odvezeni sanitkou.

Před uzavřením Rudné hasiči ukazovali řidičům nejrychlejší možnost sjezdu z Rudné ulice. Na menší únik provozních kapalin použili nasákavý sorbent. Na závěr zásahu místo nehody uklidili. Po středečním poledni byla Rudná ulice opět průjezdná.





redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky