Dodávka skončila v zahradě rodinného domu. Fotogalerie

Neděle, 17. 4. 2016, 10:00 - OSTRAVA - Hasiči a záchranáři byli vysláni v sobotu v podvečer k dopravní nehodě dodávkového automobilu do Ostravy - Radvanic. Dodávka skončila převrácená na střeše v zahradě u rodinného domu. Posádka vozidla na místě havárie však nebyla.

Operační středisko přijalo tísňové volání v sobotu těsně před šestou hodinou večer.

Po příjezdu na místo zásahu bylo zjištěno, že dodávka po dopravní nehodě skončila na střeše na zahradě blízkého rodinného domu. V době příjezdu hasičů se na místě nenacházela žádná osoba z havarovaného automobilu. Ti provedli zajištění vozidla proti případnému vzniku požáru, zkontrolovali, zda z vozidla neunikají provozní náplně, což se nepotvrdilo a zajistili místo dopravní nehody.

Po vyšetření dopravní nehody Policií ČR byl na místo povolán speciální vyprošťovací automobil Mercedes - Benz Bison z hasičské stanice v Ostravě-Zábřehu, který vozidlo vyprostil na silnici, kde si jej převzala odtahová služba. V době vyprošťování vozidla musel být techniky poruchové služby dodavatele elektrické energie vypnut přívod elektrické energie do blízkých rodinných domů.

Celý zásah skončil až za tmy, těsně před půl desátou hodinou večer.









redakce Ostrava Online

 

« zpět do rubriky